Wpis z mikrobloga

Zaspamuje Was dzisiaj wpisami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Karty na stół, czym dzisiaj pachniecie?
U mnie Guerlain - Ideal Cologne ze wspaniałego rocznika 2015 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Właśnie w takiej temperaturze zaczyna pokazywać pazur :P

#perfumy #sotd
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makrel_gieldowy: brałem A*Mena vintage od typa, ale musiałem coś dobrać do zamówienia bo gość wysyłał tylko za określoną cene, a że miał same gówna to wziałem TdH 20 ml i Active Bodies.
Chyba mój stosunek się zmieni do Terre bo dziś leży na mnie rewelacyjnie. Projekcja przez pierwsze 2 godziny urywa dupe.
  • Odpowiedz
Rano testowałem próbkę Pomellato 67 Artemisia, szkoda, że trwałość taka krótka, ale za te pieniądze ;)
A minutę temu użyłem Jaguar Classic Black - dawno nie używałem, a że od rana siedzę w słońcu na balkonie to muszę "ochłodzić" nos ;)
  • Odpowiedz
@dr_love: Ulala, ale trafiłem, nie myślałem, że ktokolwiek takie taniochy używa :D jakby nie to, że dopiero użyłem J. to bym też wieczorem spróbował Atremise na trening ( ͡° ͜ʖ ͡°). Będzie na poniedziałek ;) Na siłkę pasuje, nie jest słodki, więc nie dusi, czuć świeżość z mięty, ma coś w sobie... :)
  • Odpowiedz
@Cockatrice: @dradziak: na perfuforum też widać taką tendencję, wystarczy porównać ilość postów w dziele męskim i damskim :D (może po prostu mężczyźni są aktywniejszymi użytkownikami internetu a może to kwestia polskiej sceny perfumowej? - na fragrze com wydaje mi się to w miarę wyważone, ciekawe jak to się kształtuje na polskiej fragrze lub na wizaz.pl bo tam nie zaglądałem a wiem, że jest tam też jest spora scena
  • Odpowiedz