Kiedys obiecałam i ...CHUSTONOSZENIE czyli noszenie dziecka w chuście.
Dlaczego? - bo oszczędzasz na wózku - masz dwie raczki wolne i mozesz z bombelkiem wszystko - bo dobrze dla bombelka rozwojowo - bo ładnie
Bombelki nosi sie w chustach tkanych, a zatem szukając chusty trzeba wpisac w wujka Google „chusty do noszenia dzieci” a nie szaliki. Byle nie splotem prostym bo materiał nie pracuje jak powinien.
Chustonoszenie to to co wykopki lubia najbardziej: Dociaganie Macanie Noszenie na sobie Bycie blisko :P
Postanowiłam pokazać Wam ze swiat chust to nie tylko różowe pierdzenie dla mam.
@NIEKONWENCJONALNA: Nice ( ͡°͜ʖ͡°) Starocie jakieś mam, różowa by Ci powiedziała, ja wiem tylko że mam jedną długą, jedną kółkową i jedno nosidło. Na sprzedaż.
@kaosha: wszedłem tu tylko napisać o tym żeby uważać, bo to sekta. Kiedyś była taka akcja, że organizowały swój zlot i zaprosiły kolegę ze swoim foodtrackiem żeby robił żarcie, kiedy im odmówił, bo miał inny event na którym można było więcej zarobić, zaczęły mu wypisywać różne bzdury na profilach o tym, że żarcie niedobre, że brudno itp. pomimo tego, że nigdy tam nie zjadły, ani nie widziały tego trucka! no
@etutuit: o tym nie słyszałam... teraz sa fajne imprezy z szacunkiem do wszystkich. Oczywiście jest pewna grupa którym sie należy chusta za usmiech ale co zrobisz :p
Dlaczego?
- bo oszczędzasz na wózku
- masz dwie raczki wolne i mozesz z bombelkiem wszystko
- bo dobrze dla bombelka rozwojowo
- bo ładnie
Bombelki nosi sie w chustach tkanych, a zatem szukając chusty trzeba wpisac w wujka Google „chusty do noszenia dzieci” a nie szaliki. Byle nie splotem prostym bo materiał nie pracuje jak powinien.
Chustonoszenie to to co wykopki lubia najbardziej:
Dociaganie
Macanie
Noszenie na sobie
Bycie blisko
:P
Postanowiłam pokazać Wam ze swiat chust to nie tylko różowe pierdzenie dla mam.
Bedzie zatem po męsku :)
Na zdjęciu chusta matki
True Love Dark Waters
Są miecze i inne takie...
#dzieci #bombelek #chustonoszenie #niebieskiepaski #tatacontent
Przeciez one sa ładne...
Czemu nie wolno? Widzisz; sekta! Nie wolno zdradzać tajemnic na zewnątrz xD
Co masz :3?
Starocie jakieś mam, różowa by Ci powiedziała, ja wiem tylko że mam jedną długą, jedną kółkową i jedno nosidło. Na sprzedaż.
Nie dziękuję, już mam wystarczająco rozrośnięte stado ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz nawet na wypok się pchajom z tymi bombelkami swoimi ( ͡° ʖ̯ ͡°)