Wpis z mikrobloga

@mizaj: Człowieku, jak Ty jesteś w stanie zrobić ponad 80 km w 6 dni, a siódmego d-----ć maraton i to jeszcze z takim czasem? O_o Masz jakieś super moce, czy coś? Wielki szacun, dla mnie takie wyniki są niewyobrażalne.
  • Odpowiedz
kenijskim korzeniom

@mizaj: piszesz serio, czy robisz sobie ze mnie jaja ;)? Naprawdę jestem ciekawy jak doszedłeś do takich rezultatów i ile czasu Ci to zajęło. Zawsze myślałem, że jestem dobry, ale jak zobaczyłem Twoje osiągi, to uświadomiłem sobie ile jeszcze przede mną :)
  • Odpowiedz
@spatsi: spokojnie moja krew ma 100% polskiej wsi :)

zajęło mi to 2 lata, ale nie jest to aż takie nadzwyczajne. Mój kolega zaczął biegać w wieku 50 lat i po 3 latach złamał 3h w maratonie, zbliża się do sześćdziesiątki i nadal jest lepszy ode mnie :D
  • Odpowiedz
@mizaj: biegam 6 miesięcy i sie zastanawiam ile mi zajmie dojście do takiego wyniku. Mysle ze najważniejsze to jest nie odpuszac i biegac konsekwentnie :) naprawdę super wynik gratulacje
  • Odpowiedz
@kacqa: dzięki, to tylko trening, mam trudne cele i dlatego taki dystans, normalnie pod zwykły maraton wystarczy robić na wybieganiach trzydziestki.

Ponieważ jestem leniem to moim sposobem na motywację jest regularne bieganie w zawodach. Jak już wiem, że gdzieś mam opłacone i jadą też znajomi to wtedy trzeba ostro trenować :)

@JokerLine: odpowiednio wolne tempo, sporo przerw, dużo wody i węglowodanów i efekt jest taki, że czuję się
  • Odpowiedz
@JokerLine: Ano miałem, ale wyjazd nad morze jest przesunięty o kilka dni i nie bardzo uśmiechało mi się jechać specjalnie do Jarosławca w ten weekend, za chwilę wracać i za parę dni znowu nad Bałtyk. Rok temu też coś mi przeszkodziło, mam nadzieję że za rok w końcu pobiegnę.
  • Odpowiedz