Aktywne Wpisy
emlo999 +382
#marsz4czerwca ej seba chodzmy na marsz na pewno cos się zmieni w Polsce
bezbekpol +829
Najpierw jakieś bajdurzenie Wałęsy, a teraz jakaś rozwydrzona julka, która mówi o jakimś patriarchacie i o tym, jak to kobiety mają najgorzej xD I jak ja, jako młody facet, mam na tę opozycję patrzeć poważnie xD? Przecież te przygłupy kompletnie NICZEGO się nie nauczyły.
#marsz #marsz4czerwca
#marsz #marsz4czerwca
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawsze myślałem, że to takie pierniczenie o szopenie, w końcu kto dawałby #!$%@? o jakieś tam logo. Ale wykopki mi uświadomili, że jednak niektórzy naprawdę zwracają na to uwagę.
Wakacje to oczywiście muszą być w Chorwacji albo na innej Teneryfie, no bo przecież kolonia się nie liczy XD
18-tka musi być huczna w jakimś klubie, no bo przecież jakby inaczej.
Garnitur też nie bylejaki za 300zł tylko jakaś "Vistuala" albo inny shit reklamowany przez Roberta Lewandowskiego.
Dodatkowe zajęcia z angielskiego i korepetycje, bo za darmo to się nie nauczysz. W końcu wcale nie jest tak, że w internecie jest wszystko, szczególnie na poziomie podbazy i liceum.
Trzeba mieć możliwość grania w Golfa, Tenisa czy Squasha, bez tego ani rusz.
Sam nie pochodzę z jakiejś biednej rodziny, raczej z takiej przeciętnej. Akurat zawsze miałem ubrania markowe, bo dostawałem je od rodziny z USA. Jednak nigdy nie przywiązywałem do tego wagi, w tej chwili mam dwoje spodni (ten sam model no-name za 40zł z Primarku), koszulki jakieś najtańsze z obojętnym napisem.
Pracować zacząłem w wieku 14 lat, nie było z tego kokosów, ale dzięki temu nigdy nie musiałem o nic pytać rodziców gdy kupowałem kompa, komórkę czy auto. W dodatku naprawdę nauczyłem się sporo dzięki temu i to takich praktycznych rzeczy, a nie tego co uczą w szkołach.
Uważam, że rodzice wcale nie muszą zarabiać kokosów, żeby zapewnić fajne dzieciństwo swoim dzieciom. Tak naprawdę kasa jest bardzo mało ważna i mówię to jako stuprocentowy kapitalista, który ciągle myśli o hajsie.
#dzieci #rodzina #pieniadze #zwiazki
teraz to inna bajka...
U mnie matka 1800 plus renta po ojcu 1050.
Zawsze chcialem lustrzanke bo moj stary kompakt prawie nie mial manualnych ustawien
TAKI #!$%@?
Akwarium? Ublagalem 112 litrow po wielu latach. Dopuero teraz majac 27 moge wejsc do tego hobby na porzadnie bo mam kase.
Prawko? #!$%@? 2 raz a na 3 juz nie mialem kasy. Komp? Wszyscy gadaja o wiesku 2 mi nie pojdzie -
Komentarz usunięty przez autora
@siodemkaxx: nie, skądże. Na spotkania biznesowe polecam kamizelke bomber, sandały i białe skarpetki SPORT
https://pl.wikipedia.org/wiki/Antynatalizm
1. Skłąd i rodzaj tkaniny - na bazarku nei dostaniesz wełnianej/lnianej marynarki 100%
2. krój - jak widze sportowe marynarki, z klapami na 0,5cm to zbiera mi sie na rzyg, no ale są tanie XD
3. Wykonanie - bez kontrastowych przeszyć, dopasowanie do sylwetki -
4. Tak, majac 23lata mozesz chodzic na narady, zebrania czy konferencje, po wpisach widze ze jestes z jakiejs Polski B, wiec rozumiem ze dla ciebie
ma wyglądać ,a to z jakiego będzie materiału ma mniejsze znaczenie i przede wszystkim ma być wygodne i podobać sie mi, a nie jakiemuś pajacowi modowemu xD
jeszcze nie zakonczyłem edukacji :)
@siodemkaxx: poza tym typie wlatuj na czarną, bo szkoda mi zycia na twoje przegrywowe #!$%@? XD z wami przegrywami nie ma nawet co dyskutować XD
@trevoz na cholerę ci gajer do przetargów jak wszystko jest teraz online? ;)