Wpis z mikrobloga

@Perzu: Niestyet milenialsi dorwali się do gry. Na nasz serwer wpadł gościu z Grecji i w miesiąc wyekspił 10 postaci, zrobił 10 hero. Dopytywałem czy ktoś z nim walczył to okazało się że sam sobie odpalał olimpiadę. Sam bił grand bossy nawet Baiuma. Admin myślał że jest ich tam z 5. Następnego dnia po wprowadzeniu SmartGuard połowa klanu i serwera zaczęła szukać czegoś z możliwością odpalenia bota. Dziwna mentalność automaty
  • Odpowiedz
@IQ135: taki urok prywatnych serwerów. Chcesz mieć jakość i jako taką pewność, że konto przetrwa lata grasz na oficjalnym, jak piracisz, to w każdej chwili lata pgoressu mogą pójść w gwizdek.
  • Odpowiedz
@matowoszary: akurat po tym Retailu mi było szkoda bo miałem fajne rzeczy. Wcześniej jeszcze grałem na czymś co się nazywało CaliburnL2, raty x30, drop x1 i ceny u npców 40 razy niższe xD

w repertuarze:
- bugi
- GM-i porównywalni z moderacją Wykopu xD
- klan sponsorowany przez jednego z GM-ów (wyszło
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@IQ135: Ale nostalgia dowaliles!
NAJLEPSZA GRA MULTI JAKA BYLA JEST I BEDZIE :D
Zawsze co swieta w grudniu uruchamiam wlasny serwer gram z 2 tygodnie ze znajomymi i wylaczam :P
Jakby byli chetni na mirko to moge postawic np jutro taki Mirko L2 server.
@gomezikpl: Ja kocham do dzis :D co jakis czas ogladan filmkki na yt albo trailery ale tak do interlude max
@kocurowy: Ja nie chodzilem do
  • Odpowiedz
Pamiętam czasy c3 kiedy odpalenie jednego konta graniczyło z cudem, ponieważ sprzęt ledwo wydalał. Zbieranie adeny na d-grade, później mielenie ich, żeby kupić c-grade. Rynek tak fajnie wtedy działał, że wszystko można było sprzedać i kupić. Męczące ale jak satysfakcjonujące robienie questów na profy/ sube (polowało się na baiuma, żeby zdobyć zakrwawiony dagger do zadania) oraz noblesa A teraz? Teraz w dobie dualboxów, botów, p2w, gra straciła swój urok. Można znaleźć serwer
  • Odpowiedz
@IQ135 Ja najmilej pamiętam serwer Eckholon. Pamiętam czasy gdzie receptę na dany element zbroi czy broni powyżej C-Grade musialo soe zdobyc z bossa. Ile czasu sie rajdowalo aby miec chociaż set Dark Crystala i Sword of Miracles. Il( ͡º ͜ʖ͡º) Szkoda że teraz brakuje czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@IQ135 graveland na zawsze w moim sercu. Najlepszy polski serwer do czasu zejścia interluda :( Grało się sps'em. Ale hero nie było szans, bo mój mentor był po prostu lepszy xD
Ci co grali w wowa nie znali życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@dfnbiksfdbnvfuiod1: dokładnie tak jak mówisz. Kiedyś jak się grało BD/SWS/WC itp to się miało cel od określonego poziomu i krzyczałes w Aden/giran że lfp i od razu miałeś invite do party. A teraz? Wszyscy ciągną na boxach takie postaci, farmia solo z petem i ich rola zaczyna mieć znaczenie dopiero jak robisz jakieś instancję albo wchodzisz w miejsca 80+. Cała low-medium lvl faza została zniszczona.
  • Odpowiedz