Wpis z mikrobloga

@IQ135: Gościu, nie wrzucaj mi takich rzeczy jak mam wolne, bo zaraz będzie ściągany interlude. Ile setek jak nie tysięcy godzin "zmarnowałem" na tę gre, niepowtarzalny klimat, klepanie ruskich i brazylijczyków echh (,)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@IQ135: ta gra byla niesamowita. Pamiętam jak bylem liderem klanu i mialem latająca wyverne (to juz w erze fortów). W ogole niektórzy fanatycy mnie przerażali ale i spotykalem tam tez super ludzi. Milo wspominam małżeństwo które grało z nami, na zmianę xD ehhh, to juz se ne vrati
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 56
@IQ135: grało się w pięknych czasach kiedy zawsze na teamspeaku była ekipa co najmniej 5 osób nawet w środku nocy.
Teraz nie ma czasów :-(
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@IQ135: ja grałem na Dragonie ale to chyba nawet kilka lat wcześniej było. Nie żałuję żadnej przesiedzianej godziny. A było ich 260 tylko w 1 semestrze 2 klasy technikum xD
  • Odpowiedz
@kocurowy: Ja pamietam jak mnie chcieli w 4 klasie z liceum nieklasyfikowac po 1 semestrze. Wychodzilem do szkoly na 8. Wsiadalem w busa wracalem od razu nastepnym bo mama tez miala prace na 8. Gralem do 22 23. Masakra....
  • Odpowiedz