Aktywne Wpisy

Richtig_Piwosz +42
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
źródło: 20240807_152557
Pobierz
sinuh +324
źródło: temp_file3682116737040114633
Pobierz

Możecie powiedzieć, że jestem marzycielem, ale istnieje sobie taki dużo lepszy od Androida OS na telefony o nazwie SailFishOS stworzony przez byłych pracowników Nokii którzy odeszli stworzyć własną firmę, gdy Nokię przejął MicroSoft.
I moje sny brzmią tak: Niech USA wymusi na goooglu bojkot wszystkich panów Chinów robiących telefony, niech panowie Chinowie powdrażają na tych telefonach SailFisha, niech SailFish zacznie dzięki temu zyskiwać popularność i wyprze tę googlowskie ścierwo zwane androidem!
źródło: comment_bW9APcyBnfEUQbcBIXr9FVEwqfeEheij.jpg
Pobierz@Royalekk: Mają Qualcomma, ale, o ile się nie mylę, to firma ta nie zajmuje się samą infrastrukturą po stronie sieci, a tylko komponentami urządzeń końcowych (wchodzącymi w skład smartfonów, tabletów, itp. modemów, SoC i innych). I tutaj faktycznie nie mają "swojej" firmy.
Ma dobry i chyba tańszy od konkurentów sprzęt, co sprawia, że jest dość konkurencyjny i zdobył sporą część rynku.
Tym bardziej biorąc pod uwagę to, że w wielu krajach, w tym w Polsce część istniejącej infrastruktury 3G, 4G jest od Huaweia, a wdrażając 5G trzeba je zintegrować z istniejącą infrastrukturą.