Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie dzisiaj Redmi Note 7. Miło że dorzucili w pudełku silikonowe etui, ale biorąc pod uwagę że jest dość cienkie i niezbyt sztywne zastanawiam się czy używanie go ma jakikolwiek sens. Wydaje mi się, że byle paproch z kieszeni będzie miał łatwe zadanie żeby się pod nie dostać i dopiero wtedy narobić tam sajgonu. Jakie macie opinie o tym etui i o etui w ogóle? Kupić coś porządniejszego czy w ogóle olać temat i iść na żywioł (nie nosić telefonu razem z kluczami etc)?

#xiaomi
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Splot: ja osobiście używam tego etui od roku i nie wymienił bym na nic innego :) dobrze leży w dłoni, nie ślizga się jak te mierne obudowy z allegro, wbrew pozorom dość dobrze przylega do telefonu. Jeśli jednak zamierzasz nosić telefon razem z kluczami to zalecam ale zmianę telefonu na nokie 3310 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Suplement_Diety: luzik, skoro u Ciebie zdaje egzamin to dam mu szansę. :D Ogólnie zawsze dbam o to żeby nic innego nie nosić w kieszeni z telefonem, więc zastanawiam się czy takie etui ma potencjał ochronić telefon, czy wręcz przeciwnie. ;)
  • Odpowiedz