Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +74
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +154
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
WAŻNA RZECZ!!! - Na samym początku wybierzcie KOD GRUPY 8, bo jak dacie inny to zaliczy komuś innemu, a nie mi.
LINK DO ANKIETY: http://metodologia.badanie.net/
P.S. Brakuje mi jakieś 50-60 ankiet, a do jutra muszę to wypełnić, także Wasza pomoc będzie dla mnie zbawieniem ;)
#ankieta #nauka #studbaza #edukacja
Dzięki wielkie za pomoc! Jesteś kochana! <3
Also wypełniona
Dzięki wielkie, niech Ci Bóg wynagrodzi tą męczarnie, którą po części ja Ci zafundowałem :D
Naprawdę bardzo Ci dziękuję ʕ•ᴥ•ʔ