Wpis z mikrobloga

W weekend ziomek, którego uważałam za bardzo dobrego kolegę, wyznał mi miłość.

Ja WTF, i mówię, że przecież dobrze wie, że mam Niebieskiego i go kocham, a jego uważam za kumpla.

A ten co? FOCH. ŚMIERTELNIE się na mnie obraził. SERIO.
I teraz nienawiść.

Dobrze wiedział, że mam Niebieskiego. Noszę pierścionek zaręczynowy!!11oneoneone

Co on sobie myślał, że rzucę swojego Narzeczonego i pobiegnę za nim, bo się zakochał?! Na początku było mi przykro, że dobra znajomość się skończyła (chociaż na jakiś czas, póki by nie ochłonął). Ale teraz to jestem po prostu wku*wiona na niego. Jakim prawem się obraził?! Bo jestem uczciwa wobec swojego faceta? W ogóle co on sobie wyobrażał, za kogo on mnie miał!

#logikaniebieskichpaskow #w------------------k
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marilyn92: Skoro piszesz o tym na mirko z takimi nerwami, to jestem pewna że w pewien sposób sama próbujesz wywołać w sobie taką złość żeby jednak do głowy nie wpadła myśl że w sumie mogłabyś z nim spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@cytmirka nie, nie moglabym. Ziomek zbyt bardzo lubi sobie pobrac rozne substancje, co mi akurat kompletnie nie odpowiada. I nie mowie o jointach. Jointy to male p--o przy tym co potrafil w siebie wpakowac.

Zbyt nieodpowiedzialny typ.

Ale wkurzyl mnie. Bo pomijajac to ww, byl bardzo dobrym kolegą do nauki, wspolnego programowania itd. Mieliśmy kółko naukowe, a teraz nie wiem. Mamy go w-----c z grupy, bo sobie cos wymyslil ziomek?
  • Odpowiedz