Aktywne Wpisy
Mirki jeżeli ktoś zastanawia się nad wykupieniem AC, to niech nawet nie spogląda w stronę link4.
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
_Blanche_Barton +132
#depresja #jedzzwykopem #gotujzwykopem
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
#neuropa #bekazpisu #polityka
Oraz 4 mln zł mniej niż wydatki reklamowe HGW w Agorze w latach 2016-2018.
@wanghoi: No i przecież z tego co podałem wyżej jasno wynika że jest. Brejza pół roku szperał i węszył i znalazł we wszystkich urzędach i instytucjach państwowych faktury reklamowe dla Gazety Polskiej na łącznie około 400k, a ja w 10 sekund googla w internecie znalazłem w jednym urzędzie miasta zarządzanym przez włodarza z PO faktury na reklamy dla zaprzyjaźnionych mediów oraz kolegów partyjnych na kwotę jakiś
@Thorkill: gdzie są miliardy które poszły w dług publiczny? [więcej niż za peło] gdzie konkretnie je zdysponowali?
Seems legit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla porównania - pis wydało 3 mln w 2017 roku (!) Na promocję 500+. Po co było to w ogóle promować?
Promocja "piątki kaczyńskiego" pochłonie niemal 5
@majk90: Czemu kłamiesz?Gazeta Polska ma jakieś 50k nakładu i 25k sprzedaży miesięcznie.
@Filip_II_Burbon-Orleanski: A co to ma za znaczenie? Przecież to wszystko publiczne pieniądze. Zresztą jak mam obecnie inaczej porównywać skoro PO zostało usunięte z głównego koryta? Pomyśl sobie jakie tam musiały iść transfery z instytucji rządowych do GW w latach 2009-2015 jak teraz
Najbardziej drastyczny przykład symbiozy polityki i państwowego biznesu stanowi spółka Fratria. Wydatki na reklamę publicznych firm wzrosły tam z 2,3 mln rocznie w 2015 r. do 28,2 mln w 2018 r., czyli o 1143 proc. W efekcie publiczne pieniądze stanowią 40 proc. całości jej przychodów (osiem razy więcej niż średnia rynkowa).
http://telewizjarepublika.pl/quotgazeta-wyborczaquot-tvp-tvn-zobacz-kto-dostawal-najwiecej-z-panstwowych-pieniedzy,28113.html
Lata 2010-2014
Jeśli chodzi o prasę, to na państwowych reklamach najwięcej zarobiła spółka Agora wydająca m.in. Gazetę