Aktywne Wpisy
mirko_anonim +97
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
villager +41
Niby człowiek wiedzioł, ale się łudził ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po pierwszym roku spłacania symulacji na 800k jesteśmy lżejsi o 70k a kapitał ledwo tknięty o 6k i odsetki biją...
Nawet mając płynność finansową to się człowiek zastanawia czy na pewno jest sens w tym roku schodzić z najmu na rzecz kredytu...
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedweloperskie #finanse #kredyt #boldupy
Po pierwszym roku spłacania symulacji na 800k jesteśmy lżejsi o 70k a kapitał ledwo tknięty o 6k i odsetki biją...
Nawet mając płynność finansową to się człowiek zastanawia czy na pewno jest sens w tym roku schodzić z najmu na rzecz kredytu...
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedweloperskie #finanse #kredyt #boldupy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@suqmadiq2ama: na alstomie tego wymagali. Bez ksiazeczki nie ma tam wjazdu
@spawacz_noob: a co to jest dwa lata doświadczenia? W dwa lata to się można nauczyć w miarę dobrze szlifierką posługiwać. Jak masz umiejętności to można wyrwać ciekawe oferty, ale na to trzeba kilku lat doświadczenia, bo nikt Ci za darmo kasy nie da.
@Nudiustertian: nie będzie, bo 90% nie robi w zawodzie, bo jak się okazuje, że praca a kurs, to dwa różne światy to rezygnują.
@g455: jak masz dobrą ofertę, to po odliczeniu działalności 7-8 kafli w ręce. Ja mam obecnie maskę z filtracją i płuca mam chronione. Bez ryzyka, nie ma zarobku.
Wystarczy popatrzec na spawaczy starszych stazem - co drugi wrak
@spawacz_noob: ja spawam chyba z 6 i jeszcze mi mało, więc zdania są podzielone.
@spawacz_noob: bzdura. Zdecydowanie za mało widziałeś.
Wlasnie po tym okresie swojej kariery stwierdzilem ze wiecej juz tego ogladac nie chce
@spawacz_noob: w żadnej pracy nie dostaniesz pieniędzy za darmo. Fakt jest taki, że stare pokolenie wymiera i nowe już inaczej podchodzi do swojego zdrowia. Świadomość jest inna. Te stare dziadki, co wychlały więcej wódy niż jest wody w jeziorach na Mazurach,