Aktywne Wpisy
Średniej wielkości miasto, głęboka prowincja. Poznaję 30 letnią kobietę, typ mola książkowego, własna kawalerka i miały pies. Normalna, pracująca, po studiach na lokalnej uczelni. Fajna, mamy jakieś tam podobne hobby, miło się spędza czas. Mówi mi, że chce być szczera co do przeszłości. Spoko. Powiedziala ze miala ponad 40 facetów xD. No k*rwa mać
MrMgr +9
hahaha
Po prawie 4 latach walki, kilku rozpraw odwołanych i 3 razy przełożenia publikacji wyroku dziś jest ten dzień!
DOSTAŁEM ROZWOD! Z winy zony! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Oczywiście liczę się z tym, ze się odwoła.
Wszystkim tym, którzy mnie wspierali przez te lata bardzo dziękuje z całego serca. Wasze wsparcie bardzo mi pomagało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z jednej strony jest mi smutno z tego powodu. Kilka lat malzenstwa, wspolnych chwil poszlo w piach. Z drugiej strony juz jestem wolny i moge sobie na nowo ukladac zycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jatheksierozwodzi #oswiadczenie #feels #chwalesie #zwiazki #rozwod
@jathek: mi to zajęło 25 min :)
Trzymaj się miras (。◕‿‿◕。)
@jathek: gratulacje, bardzo dobrze, że załatwiłeś z jej winy, przynajmniej Ci nie przyjdzie pijawka po alimenty na siebie.
Tych lat nie straciłeś, dzięki nim już wiesz czego nie chcesz i jak się nie w----ć powtórnie na minę.
Nie wiem jaką tam masz sytuację z dupeczkami teraz, ale szczerze polecam Ci pozostanie samemu przez rok czy dwa. Parę razy już widziałem jak koledzy
Komentarz usunięty przez autora
I tak jak @DulGukat pisal, odchoruj.
I pamietaj, zony sie starzeja a studenki pierwszego roku nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)