Wpis z mikrobloga

Mówią, że zakończenie ma być takie jakie nikt się nie spodziewa, hmm a może, po prostu nie będzie już tronu i króla ? Stwierdzą, że dość tyranii i wprowadzają demokrację xd Niby głupie, ale dziwie się, że nikt o tym nie napisał ( w każdym razie nie widziałem takiej teorii )
#got
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwsap: zobaczymy, jeśli tak to ma to jakiś sens, ale z drugiej strony, żeby ta kukła bez wyrazu była królem ? Ale w sumie lepsze to niż słodki happy end- dania na tronie z jankiem u jej boku wychowują gromadkę dzieci, a ptfu
  • Odpowiedz
@grondir: Ciekawe? Żenująco populistyczne raczej.
I tak, tak się to wszystko skończy. A hamburgerojady zesrają się ze szczęścia nad tym faaaaaaantastycznym zwycięstwem demokracji.
Błłllleeee... zrzygałem się.
  • Odpowiedz
@robson7: może nie tyle co ciekawe, ale zaskakujące by było nieprawdaż ? Od finału 1 sezonu kiedy się wyjaśnia, że to nie będzie typowy serial z głównym bohaterem, myśli się kto wygra, a tu bum nikt,o to mi bardziej chodzi . Ale fakt ten serial zasługuje na lepsze zakończenie, jon mógłby zostać królem, ale pod warunkiem pokazania raz "jaj" a nie bycia prostym chłopkiem, np. zarżnięcie danki( dla dobra ludu
  • Odpowiedz
Noooooo... ale Jon zarżnie Dankę. Za tydzień.
(choć jest wielu przekonanych, że to będzie jednak Arya)
A co do zaskoczenia... cóż, jedyne co mnie osobiście w takim zakończeniu zaskakuje, to to, że można być tak durnym, żeby takie rozwiązanie wybrać. Do niedawna, jak słyszałem takie teorie, brałem je za czysty sarkazm - no bo jak? gdzie? aż tak prostacko, ideologią po ryju? i językiem w dupie gawiedzi? Przecież to nie może być
  • Odpowiedz