Aktywne Wpisy

źródło: temp_file3027678269586019965
Pobierz
elzevir +232
#zalesie #gorzkiezale #januszebiznesu #wroclaw #gastronomia
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
źródło: herbatka-z-cukrem-bez-cytrynki
Pobierz

Tagi dla zasięgu.
#p0lki #societyengineering #whitegenocide #kolorowaagitacja #bekazlewactwa #lgbt #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #bekazprawakow
źródło: comment_bPlr8uosFLD9UPk9Wo8OuC5olIBp9nYd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No tak, tylko tęcza. Czyli op chciałby filmu o pedofilii wśród meteorologów. No i tak przypadkiem otagował #lgbt i różne tagi związane z alt-rightem.
chyba, że tęcza dotyczy przymierza z bozią. No cóż, film o pedofilii wśród kleru wyszedł przedwczoraj, polecam obejrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Te opowieści o dewiacjach wśród celebrytów i Hollywood nie wzięły się z nikąd. A także są mocno tuszowane.
@goawaynoobz: @Lukardio: https://www.fronda.pl/a/biedron-kryl-pedofilie-polityk-platformy-oskarza-lidera-wiosny,126638.html
Do tego Cohn-Bendit, poseł Parlamentu Europejskiego należący do ruchów lewicowych i frakcji Zielonych (są za wprowadzeniem rejestrowanych związków partnerskich dla osób homo, doprowadzili do debat i przyjęcia rezolucji Parlamentu Europejskiego na temat homofobii w Polsce
@Lukardio: Co to za głupie pytamnie. Przecież LGBT, to nie zakon którym ktoś rządzi
@KawaJimmiego: Nie no, c'mon. Jak chcesz być brany poważnie w dyskusji to weź nie linkuj do frondy.
źródło: comment_sAohXVUXNjgN1cDiKHvDgylvl9RCzP1p.jpg
Pobierz@goawaynoobz: XD