Aktywne Wpisy

Teuvo +272
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +116
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

#kosciol #polska #bekazkatoli #p-------a #tylkoniemownikomu
Choć akurat zgadzam się, że poszczególne diecezje powinny odpowiadać finansowo za ten proceder.
O ile zakład, że po wyborach ucichnie? Ojciec Rydzyk zabroni.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komuna się skończyła to teraz chcą wprowadzić państwo kościelne z centralnym aparatem władzy. ¯_(ツ)_/¯
Nie zgadzam się całkowicie z brakiem odpowiedzialności kleru za te obrzydliwości - tak samo jak za inne mniejsze przewinienia - w-----a mnie też, tak po ludzku pycha hierarchów;
nie zmienia to jednak faktu, że do tematu powinno się podejść METODYCZNIE i na chłodno. Niech Państwo zadziała.
@donogawychowam: narazie to państwo nie działa, a reakcje władzy opierają się dopiero po takich ujawnieniach.
Chyba w jakimś Uzbekistanie a nie normalnym kraju zamykają na podstawie jakiś filmów a nie zeznań ofiar/świadków lub dowodów.