Aktywne Wpisy

Drevnykocur +904

GrammarNazi +91
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
źródło: temp_file2769005172674331860
Pobierz

Dzisiejsza gra:
Need for Speed III: Hot Pursuit
Data wydania: marzec 1998
Platformy: PC, PS1
Gatunek: Wyścigowa
Opis:Gra w której mogliśmy się ścigać, pamiętam jak jeszcze na świetlicy scigalismy się wraz z kolegami na dzielonym ekranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przepraszam że tak późno ale szalony dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8,7
Gry-online: 8,2
#retrogaming #staregry #gry
źródło: comment_fctzn39sK7ZiEPm9A3kOLGBCvyyQKsds.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_j3r45AzqjKyktyudMYx9dyJC3ytQy5vU.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @martinlubpl @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund @goras @glupiekonto @kofana_anana @zygfryd0 @Jaro070 @JulianPrawomocny @Qurvinox @PanCewnik @zajcmasta @krzesimir @Pendunate @Ginmar @Maestro_PM @arte008 @Unreal6277 @Mortadelajestkluczem @Frater @Inveth @janosik9
Lubliem jeszcze Porsche 2000
Jak się dziś na nie patrzy to zbiera na rzyganie, ale w tamtych czasach to było cudo (ʘ‿ʘ)
Kocham tą gre, to byla moja pierwsza samochodówka i dzieki niej pokochałem motoryzacje a muzyka w tej grze to majstersztyk
A w trójeczkę się pykało, były kody że można było autobusem szkolnym jeździć (albo to w dwójce było, już nie pamiętam) plus dodatkowe auta z internetu w tym Polonezy o czym już wspomniano w komentarzach.