@UberKatze: jest zajebista. A ten kolor wymiata, serio. W każdym świetle prezentuje się lux (。◕‿‿◕。) już nie wspominając o tym, że można dobrać taki sam na paznokcie (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Fawek Te Mazdy wyglądają fajnie ale ta rdza w kilkuletnich autach to jest tragedia w ich wykonaniu. Nic z tym nie zrobisz i tylko śledź czy przypadkiem dziury już nie ma.
@zdzislawelektryk: @Wap30 Dokładnie, różnica w lampach polega na obrysówkach - te z USA mają pomarańczowe (ich wymogi bezpieczeństwa), wersje europejskie białe.
Zdzichu odnośnie aut z USA to trochę strzelasz stereotypem stawiając auta sprowadzone z stanów jako zardzewiałe, nie bezpieczne do użytku pojazdy. Wszystko zależy od tego jak auto było uszkodzone, czy było zalane, klejone z dwóch, a wydając ok 60 tyś myślę że nikt by nie dziadował na raport
@Fawek bardzo fajny samochodzik. Z automatyczną skrzynia biegów to już w ogóle bajka. Zobacz czy przeszycia na kierownicy i desce są tego samego koloru co na fotelach. Zawsze mnie to w-------o że nić na fotelach ma inny odcień niż na desce
To i ja się pochwalę ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_G8tMkEiWDLlpeRtHECyEscsAl2WmT3Gm.jpg
Pobierzźródło: comment_WpifmEaH3HoQSIC5yBZnrf9jvBiFAETo.jpg
Pobierzźródło: comment_jLQZoaHOsxQPS1WCrShtPC11lTt04bbS.jpg
PobierzNic z tym nie zrobisz i tylko śledź czy przypadkiem dziury już nie ma.
Dokładnie, różnica w lampach polega na obrysówkach - te z USA mają pomarańczowe (ich wymogi bezpieczeństwa), wersje europejskie białe.
Zdzichu odnośnie aut z USA to trochę strzelasz stereotypem stawiając auta sprowadzone z stanów jako zardzewiałe, nie bezpieczne do użytku pojazdy. Wszystko zależy od tego jak auto było uszkodzone, czy było zalane, klejone z dwóch, a wydając ok 60 tyś myślę że nikt by nie dziadował na raport