Aktywne Wpisy

enten +298
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
źródło: 1736848979373
Pobierz

źródło: comment_tdk2eX6GEjvUKaPvtQU9T46rKGsiCTKJ.jpg
PobierzTak to działa
@donpokemon: @ciasteczkowy_otwur: @Norskee: głupia gra, ale dlatego, że straż miejska nie sprawdza miejsc parkingowych... zajmują się tym firmy, które podpisują z miastem umowę, stawiają parkomaty, utrzymują miejsca parkingowe w czystości, zatrudniają ludzi którzy kontrolują takie miejsca robią zdjęcia i wystawiają wezwania, ludzi którzy administrują pobieranie opłat, rozliczenia, zajmują się windykacją należności..
a przy okazji to takie firmy wcale
Śmieszek wystawia 50 biletów za szybę, nikt nie szuka poprawnego, tylko dają mandat, a jesli gdzieś tam był ten ważny, to śmieszek musi iść i się tłumaczyć. Koniec tematu
1) straż miejska NIE MA NIC do biletów parkingowych,
2) MANDAT to jest wypisany na odpowiednim formularzu, w którym jest podane wykroczenie z artykułem prawnym, danymi osobowymi popełniającego wykroczenie, peselem, datą i mandat musi być OBOWIĄZKOWO podpisany przez osobę karaną...
to co masz za szybą to jakieś wezwanie.
jak ktoś jest dorosły i zrobił prawo jazdy to chyba powinien odróżniać policjanta od strażnika miejskiego,
kto to napisał? jaki mandat?
CIEC PARKINGOWY ZOSTAWI CI WEZWANIE W SPRAWIE NIEPRAWIDŁOWEGO PARKOWANIA, USTALENIA SPRAWCY I EWENTUALNEGO WYSTAWIENIA CHUJWIECZEGO
Wez znajdz sobie inne miejsce do zawracania d--y bzdurami. To nie jest forum prawne żeby się spuszczać nad zwykłymi uproszczeniami.
Z takimi bzdetami idz na swoje dwa ulubione fora i tam sie przepychaj
@Norskee: no może mnie p------o, a może ty jesteś debilem.. możesz sobie równie dobrze pisać, że ci ITD zostawiło wezwanie, co nie znaczy, że masz racje..
i jak dla ciebie rozróżnianie pojęć: mandat/wezwanie i straż miejska/parkingowy jest na poziomie forum prawnego, to ciekaw jestem ile lat miałeś gdy opanowałeś rozróżnianie kolorów...
@Norskee: :D tak jak myślałem.. ale nie mam czasu kontynuować, może za kilka lat zrozumiesz ;)
DOSTAŁEM OPŁATĘ DODATKOWĄ ZA BRAK BILETU
a nie,
DOSTAŁEM MANDAT ZA BRAK BILETU
jasne XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W dupie chyba
przyda ci się to, gdy będziesz od kogoś potrzebować pomocy lub porady - szczególnie w jakimś
Rozumiem, że każdemu też zwracasz uwagę, że nie nosi adidasów, tylko buty sportowe, bo adidas to firma
Że zawracasz dupę, bo ktoś powiedział pampersy, chociaż firma jest inna?
Ciekawe musisz mieć życie
źródło: comment_C7Okh0IfL2AOfQ42EtavraRdWIzdEBlC.jpg
Pobierz