Wpis z mikrobloga

@donpokemon: głupia ta gra, strażnik d-----e mandat z automatu, gość będzie musiał iść do strazy miejskiej albo do sądu się szarpać, a straz miejska przyzna mu racje bo pokaże bilet i w podsumowaniu to gość straci swój czas za który mu nikt nie zapłaci, a wszyscy pracownicy państwowi którzy byli w to zamieszani będą mieli za to zapłacone XD XD XD XD i to z jego pieniędzy za podatki
  • Odpowiedz
@donpokemon: i jeb dostajesz mandat w ryj i musisz się turlać i tłumaczyć, że miałeś żeby ci go anulowali. Kończy się tak, że to śmieszek traci czas i się tłumaczy
Tak to działa
  • Odpowiedz
głupia ta gra, strażnik d-----e mandat z automatu

@donpokemon: @ciasteczkowy_otwur: @Norskee: głupia gra, ale dlatego, że straż miejska nie sprawdza miejsc parkingowych... zajmują się tym firmy, które podpisują z miastem umowę, stawiają parkomaty, utrzymują miejsca parkingowe w czystości, zatrudniają ludzi którzy kontrolują takie miejsca robią zdjęcia i wystawiają wezwania, ludzi którzy administrują pobieranie opłat, rozliczenia, zajmują się windykacją należności..
a przy okazji to takie firmy wcale
  • Odpowiedz
@Emill: Nie rozumiem do czego pijesz.
Śmieszek wystawia 50 biletów za szybę, nikt nie szuka poprawnego, tylko dają mandat, a jesli gdzieś tam był ten ważny, to śmieszek musi iść i się tłumaczyć. Koniec tematu
  • Odpowiedz
@Norskee: w punktach, bo nie zrozumiałeś..
1) straż miejska NIE MA NIC do biletów parkingowych,
2) MANDAT to jest wypisany na odpowiednim formularzu, w którym jest podane wykroczenie z artykułem prawnym, danymi osobowymi popełniającego wykroczenie, peselem, datą i mandat musi być OBOWIĄZKOWO podpisany przez osobę karaną...
to co masz za szybą to jakieś wezwanie.

jak ktoś jest dorosły i zrobił prawo jazdy to chyba powinien odróżniać policjanta od strażnika miejskiego,
  • Odpowiedz
@Emill: no chyba cie p------o, ze teraz bede pisal
CIEC PARKINGOWY ZOSTAWI CI WEZWANIE W SPRAWIE NIEPRAWIDŁOWEGO PARKOWANIA, USTALENIA SPRAWCY I EWENTUALNEGO WYSTAWIENIA CHUJWIECZEGO

Wez znajdz sobie inne miejsce do zawracania d--y bzdurami. To nie jest forum prawne żeby się spuszczać nad zwykłymi uproszczeniami.

Z takimi bzdetami idz na swoje dwa ulubione fora i tam sie przepychaj
  • Odpowiedz
no chyba cie p------o, ze teraz bede pisal

@Norskee: no może mnie p------o, a może ty jesteś debilem.. możesz sobie równie dobrze pisać, że ci ITD zostawiło wezwanie, co nie znaczy, że masz racje..
i jak dla ciebie rozróżnianie pojęć: mandat/wezwanie i straż miejska/parkingowy jest na poziomie forum prawnego, to ciekaw jestem ile lat miałeś gdy opanowałeś rozróżnianie kolorów...
  • Odpowiedz
@Emill: no p------o cie, bo to nie jest elektroda czy forumprawne i wciaz nie pisalem nic o strazniku miejskim, tylko o mandacie, wiec sie nie zesraj juz. Co za roznica czy to mandat czy wezwanie, skoro potem i tak jest mandat. Tak i tak placisz, no ja p------e typie wez zajmij sie czyms pozytecznym
  • Odpowiedz
Co za roznica czy to mandat czy wezwanie, skoro potem i tak jest mandat

@Norskee: :D tak jak myślałem.. ale nie mam czasu kontynuować, może za kilka lat zrozumiesz ;)
  • Odpowiedz
@Emill: no, juz widze jak nie placisz za parkowanie, dostajesz swistek, idziesz do domu i mowisz zonie
DOSTAŁEM OPŁATĘ DODATKOWĄ ZA BRAK BILETU
a nie,
DOSTAŁEM MANDAT ZA BRAK BILETU

jasne XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W dupie chyba
  • Odpowiedz
@Norskee: kara, grzywna.. zresztą jak sobie to nazywasz w domu to już twoja sprawa, jeśli piszesz gdzieś publicznie, chcesz, żeby ludzie ciebie zrozumieli i nie traktowali jak półgłówka (co nie potrafi opisać o co mu chodzi), to jednak powinieneś sobie uświadomić, że słowa i nazewnictwo mają znaczenie, a od ich ilości liczy się treść..
przyda ci się to, gdy będziesz od kogoś potrzebować pomocy lub porady - szczególnie w jakimś
  • Odpowiedz
@Emill: XDDD to jest portal ze śmiesznymi obrazkami, a nie wystąpienie publiczne. Priorytety chyba ci się podpierdzieliły

Rozumiem, że każdemu też zwracasz uwagę, że nie nosi adidasów, tylko buty sportowe, bo adidas to firma
Że zawracasz dupę, bo ktoś powiedział pampersy, chociaż firma jest inna?
Ciekawe musisz mieć życie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Norskee: dobrze dojedź gnoja. co on sobie myśli, nie rozróżniać mandatu od opłaty ja p------e. kurde ludzie bez uprawnień pchają się do wypowiadania na tematy prawne. jeszcze by chcieli chodzić po bułki bez szkolenia. Kurła
  • Odpowiedz