Wpis z mikrobloga

to pisz cały konkret, a nie jakieś ćwierć-informacje.

@Fafnucek: dopowiadaj sobie informacje z dupy, tworz potem na ich podstawie zjebsne wnioski, przyklaskuj uszami przemocy

HURR DURR TO TWOJA WINA
  • Odpowiedz
Nikt nie broni tego typa ale nie każdy musi lubić wlepki i takie śmieszne akcje.

@rybak17: wez ty sie #!$%@? rozejrzyj dokoła, albo chociaz spojrz na komentarz nad twoim. Jesteś na wykopie, oczywiście ze jest tu od cholery debili, platnych trolli i pozytecznych idiotow i OCZYWIŚCIE że bronią typa. Wykopki uwielbiaja przemoc i niszczenie życia ludziom ktorych nie lubią.
  • Odpowiedz
  • 4
@Andreth nie pochwalam zachowania napastnika i uważam, że powinien zostać ukarany zgodnie z prawem ALE nie jest mi jej szkoda ani trochę. Jej zachowanie jest typowo prowokacyjne, wie też jakie środowisko prowokuje, więc (mimo iż zachowanie napastnika jest nieusprawiedliwione) to powinna liczyć się z tym, że taka reakcja może ją spotkać, podobnie jak jakieś oplucie czy lepa na dziąsło. To podobnie jak z gwałtem skąpo ubranej dziewczyny, czy kradzieżą portfela wystającego
  • Odpowiedz
To podobnie jak z gwałtem skąpo ubranej dziewczyny,

@wPrawo: dokładnie. A kobiety w krajach wschodu powinny liczyć się z tym, że od czasu do czasu ktoś im poleje twarz kwasem i jest to zupełnie normalna reakcja
  • Odpowiedz
  • 0
@stjimmy ironizujesz, ale to akurat całkiem inna sytuacja. Chyba, że mówisz sytuacji, gdy kobieta świadomie złamie panujące u nich zasady, wtedy owszem - powinna brać pod uwagę taką możliwość. Ja mówię o zachowaniach, które robi się świadomie i z których konsekwencjami trzeba się liczyć. Tego dotyczy właśnie zasada "Volenti non fit iniuria".
  • Odpowiedz
@VCO1: no, #!$%@?, to mnue dojechałeś.
A jestem zobowiązany do wymyślania czegoś lepszego? Napisałem już wcześniej, co o tej całej akcji myślę. Chcecie mieć swoją wielką małą rewolycję, to potem nie płaczcie, jak wam jakiś baran podbije oko, albo was psiknie gazem, w kińcu to walka w obronie najwyższych wartości.
  • Odpowiedz
Chyba, że mówisz sytuacji, gdy kobieta świadomie złamie panujące u nich zasady, wtedy owszem - powinna brać pod uwagę taką możliwość.

@wPrawo: oczywiście. Tak samo kobieta przejeżdżająca przez dzielnicę muzułmańską w Belgii powinna liczyć się z tym, że łamie zasady tej społeczności i naraża się na poparzenie twarzy. "Volenti non fit iniuria".
  • Odpowiedz
ważmy słowa to nie ma ze sztuką nic wspolnego.

@Klepajro: XD sztuka to jest nawet jak sobie narysujesz gówno na kartce, pogódź się z tym albo doucz się bo później wychodzą takie kwiatki na wykopie jak ty.

Tak samo możesz grać sobie na krześle i wiadrze, dla Ciebie to forma ekspresji i sztuka, komuś innemu się nie podoba I TO TYLE.
  • Odpowiedz