Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
lukasz5801 +46
Zalozylem konto na tym #tinder. Krotko o mnie, 28 lvl, bez #zwiazki, nigdy #seks z kims kto mi sie podoba. Konto mialem 24h. 2 zdjecia, opis obrazkowy, raczej bez szalu. W tym czasie mialem trzy serie swapowania 3x50. Z tych 150 okolo 30 dziewczyn odrzucilem a wiec lajka dalem 120. Z tych 120 mialem 50 dopasowan pewnie z racji tego ze mialem na poczatku boosta z swiezego konta. Procz tych 50 lajkow w momencie usuniecia konta mialem jeszcze 65 polubien.Drugiego dnia prawie nie pojawialy sie nowe.
A teraz do rzeczy. Na te 50 par udalo mi sie spotkac z 1 dziewcyna ale na spotkaniu okazala sie zupelnie nie w moim typie i wzajemnie ale co bylo najgorsze te pozostale 49 to byly jakies #!$%@?. Na propozycje spotkania na kawe 50 procent nie odpisalo, 25 procent powoedzialo ze spoko ale nie w tym tyg bo a 25 kolejnych procent usunelo pare badz odpisywaly w stylu jakiejs durnej minki. Szczytem #!$%@? byla laska ktora na kazda moja wiadomosc odpisywala „XD” Czy to jest tam normalne? #rozowepaski skad u Was to #!$%@?? Na ile to co przedstawilem jest „normalne” na tym portalu? Jest sie czym przejmowac? Czy na zywo jest tak samo? Zauwazylem ze na tinderze siedza albo laski #!$%@? albo zdesperowane natomiast faceci to albo ruchacze albo wartosciowi ktorzy szukaja zwiazku (ale do wyboru maja psychiczne badz desperatki) #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@brunetroll089: to nie jest glupi pomysl, choc wymaga troche pewnosci siebie. Jak bedzie edycja dla przedzialu kobiet 20-25 to pojde
@PanDarcy: ale maczowalem nawet takie srednie, odrzucalem tylko te totalnie nie w moim typie. Te z TOPu mnie nie lajkowaly
@Heheszkara: na tindera juz nie wroce ale tak jak mowie, w realu jest to samo
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ja tak samo i nawet w pierwszych dniach posiadania konta, nie miałem chyba nawet 10 par. Trochę tu też można zwalić na wiek, bo mam już trójkę z przodu, ale jednak myślę, że w 80% to kwestia wyglądu.
@DupciaJasia: no wlasnie z charakteru a nie z wygladu dlatego na tinderze, gdzie jak juz dostane lajka to uwazam ze sie podobam (a jak widac jest inaczej)
@cynical_motherfucker: gdyby byly zainteresowane to by sie zgodzily. Jakos z chadami nie maja problemu wychodzic po 1 wiadomosci
@dzihau: tru
Zaakceptował: sokytsinolop}
@PanDarcy: Nie jest chadem, raczej taki dobrze wyglądający normik w dobrych ciuchach. Ot tak w sam raz by nałapać par u loszek 5-7/10, ale za mało by te same sie starały o jego uwage. Taki w sam raz, gdy zaden chad akurat sie nie odzywa.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie. Odinstalować. Zapomnieć. Zając się czymś sensowniejszym, obcinaniem paznokci np. ¯\_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: Alfa z charakteru, nie potrafi ocenić laski i się boi. Może dziewicy od razu szukaj, alfo. :D
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz świadomość, że określone warunki środowiskowe wpływają na zachowanie danej jednostki? Tego typu portale makdonaldyzują strefę relacji romantycznych. Przy klasycznym poznawaniu się masz do wyboru najlepszą dla Ciebie opcję z Twojego towarzystwa,