Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ashtar: nie wstydzę się się o tym otwarcie mówić, a nawet z tego śmieszkować w pracy, okazuje się że dość często własnie programistów to dotyka
  • Odpowiedz
@Leniek nie napiszę nic mądrego. Szkoda mi każdej bezsensownej śmierci, ale ten nie zamierzam nikogo od tego odwodzić. Sam wiem, że bym nie chciał podejmując taka decyzję, by ktoś mnie próbował powstrzymać.
  • Odpowiedz
@Pawelczi: W zupełności rozumiem wszystkich wybierających dzień sznura, w najgorszym momencie marzyłem żeby zginąć nagłą bezbolesną śmiercią
  • Odpowiedz
@Leniek ja chciałem samochodem się rozbic, powstrzymały mnie korki, po kilku dniach takich prób sprzedałem auto na złom. Nie mogłem się na tyle rozpędzić, żeby mieć pewność, że konstrukcja nie wytrzyma. Zone mam, dzieci mam, nowe mieszkanie mam, próbowałem się odbić, wtopiłem kupę hajsu przez głupie decyzję i teraz chyba najlepiej będzie się o-----c, bo życie na minimalnym poziomie mi się nie widzi, a już dawno zatracilem nadzieję i chęci, by
  • Odpowiedz
@Pawelczi: Idź do dobrego psychiatry, poważnie, mnie przy walce trzyma ta chwilowa remisja kiedy wróciłem do życia, no i na SSRI jest lepiej niż na sucho, ale z używek pozostaje co najwyżej mocna saga xD
  • Odpowiedz
@Leniek i nic z tego nie pomogło? Czyli jednak wykopowi psychiatrzy nie mają racji i trza farmakologicznie leczyć
To tzw ironia, mówię od razu, bo nie wszyscy ofc ją zrozumieją xD
  • Odpowiedz