Wpis z mikrobloga

Dlaczego w Polsce foodtrucki są tak drogie (a raczej zarcie u nich kupowane) przeciez np w ameryce było to jedno z tanszych i najgorszych zarc jakie mozna było kupic. Najgorsze w Polsce owszem jest ale i najdroższe. 1$ za hotdoga czyli max 4zl, a tutaj idziesz patrzysz hotdog 15zl chyba ze ma bardziej popieprzona nazwę niz zwykle to zaplacisz nawet i te 20.
#foodtruck #wpolscejakwlesie #gownowpis
  • 134
  • Odpowiedz
  • 2
@CJzSanAndreas w Polsce tak jest ze wszystkim. W UK Adidas czy Nike itp to zwykły sklep sportowy. Jakby Anglik chciał się pochwalić to poszedłby ubrać się w sklepie o takiej nazwie co Polak nawet nigdy nie słyszał, a jego najeczki do pochwały to zwykłe szmatki nie stojące obok sklepu specjalistycznego.
Ale większość nie obnosi się swoim bogactwem, połowa nawet nosi lumpy wspoierajac sklepy charytatywne i woli wydać kase3 na podróże czy kolejny
  • Odpowiedz
@MajaGraja: moja kuzynka, która mieszka na Florydzie mowi, ze w u nich na Florydzie jest dokładnie tak samo. Drogie, dziwne żarcie czesto nie warte swojej ceny.
  • Odpowiedz
@MajaGraja: też nie ogarniam tych całych "foodtrudków". Nie dawno był zjazd takich pod pobliską galerią i ludzie owszem, chodzili od jednej do drugiej ale ceny takie #!$%@? w kosmos, że prawie nikt się nie skusił.
  • Odpowiedz
  • 1
@przekojot najwidoczniej publiczność uznała że nie jest to temat zamkniety skoro mój niczego nieświadomy wpis się nagle wybił. To już nie moja sprawa co mirki z nim robią ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz