po prostu 90% memow z nosaczem to bezbeki totalne od kiedy stal sie popularny i normictwo
@kezioezio: A wiesz, że 100% memów na wykopie to bezbeki, bo było przemielone przez wszystkie chany i reddity na wszystkie strony i tutaj są same normiki? Chcesz nie być normikiem to wypad na kara i tam siedzieć.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
@Master_Boy: Którzy 70% kontentu #!$%@?ą z #!$%@?/karaczana i kolejne 30% z reddita XDD
ELITA INTERNETU WYKOP.PEEL
@kezioezio: A wiesz, że 100% memów na wykopie to bezbeki, bo było przemielone przez wszystkie chany i reddity na wszystkie strony i tutaj są same normiki? Chcesz nie być normikiem to wypad na kara i tam siedzieć.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@KakaowyTaboret: Czymś jak Goj dla Żydów, Giaur dla muzułmanów, Gadzio dla Cyganów, itd. Po prostu podział na "my kontra obcy".
@Antlioon: A później oni sami będą jęczeć, że mirki robią za kopiarki, zamiast wymyślić coś oryginalnego.
@Jestem_Tutaj:
A Pan co tutaj robi, tyle lat minęło i cały czas ból dupy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)