Aktywne Wpisy
WielkiNos +232
lagomorph +510
Macie jakieś sytuacje zapamiętane, które jak byliście mali nie wydawały się niczym dziwnym, natomiast dzisiaj jak o nich myślicie to macie takie wtf? No ja mam więc się podzielę.
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
chyba dzis wczesinej #!$%@? xD
Jeszcze pracując na MOPie gdzie przewija się kilka tysięcy ludzi dziennie to jest miazga.
Orlen to mega #!$%@?. Wymagań z miesiąca na miesiąc coraz więcej, karta vitay, biznestank, Orlen w portfelu, loterie z kubiką, wystawki z kanapeczkami, wystawki na strefie bistro, planogramy zmieniajace się raz w tygodniu, cenowki niespodziewanie z dnia
( ͡° ͜ʖ ͡°)