Aktywne Wpisy
202492 +380
To jeszcze raz, bo widzę, że pisowskie trolle nie zrozumiały.
Ludzie głosowali na KO, dlatego, bo mieli dość PiS-u, a mają gdzieś te obietnice, które prędzej czy później będą i tak zrealizowane.
Po prostu Polacy, chcą was widzieć w więzieniu i to będzie najlepszy sprawdzian dla Tuska.
Wasz prezes już odleciał, zaraz stracicie wszystkie sejmiki, zaczną się procesy i utraty immunitetów.
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
#sejm #bekazpisu #polityka
Ludzie głosowali na KO, dlatego, bo mieli dość PiS-u, a mają gdzieś te obietnice, które prędzej czy później będą i tak zrealizowane.
Po prostu Polacy, chcą was widzieć w więzieniu i to będzie najlepszy sprawdzian dla Tuska.
Wasz prezes już odleciał, zaraz stracicie wszystkie sejmiki, zaczną się procesy i utraty immunitetów.
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
#sejm #bekazpisu #polityka
FunkyMonkey +500
Napisałem se skrypta który odpala dźwięk przejścia z kiepskich przy zmianie okienka na kąkuterze
#programowanie | #programista15k | #swiatwedlugkiepskich
#programowanie | #programista15k | #swiatwedlugkiepskich
Moja różowa ma 23 pędzle, ostatnio byłem w Rossmanie i kazała mi kupić jakieś badziewie za 30 zł(kolejny) Szczerze zapomniałem o nim i wróciłem bez niego, wyszła kłótnia i mówię, se na cholerę ci 24 pędzle jak masz tak dużo, a ona że nie rozumiem i trzasnęła drzwiami i wyszła xD śpi u matki podobno.
Sama mi mówiła że każdy pędzel do innego odcienia ale ona to tak średnio się maluje. Kosmetyczka też nie jest xD
Najlepsze że ma ten swój kubełek z pędzlami i raz przypadkowo pobrudzilem dwa pasta do zębów to kuźwa myślałem że wyjdzie z siebie.
#pytanie #makijaz #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Waszym zdaniem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak się nie malujesz to się nie ma co dziwić że nie używasz pędzli :p