Aktywne Wpisy
owsikalfred +97
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
JustJoinIT +44
URODZINOWE #rozdajo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #seks #zwiazki #p0lka #p0lki
Z taką wiedzą możesz zrobić poradnik, jak znaleźć kobietę która nie zdradza. Z zerem na liczniku będziesz miał dużo do powiedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
śmieszy mnie takie podejście, nawet jak facet puści się w kiblu na dyskotece pod wpływem % to też jest wina jego partnerki?
Zdrada nigdy nie leży po jednej stronie. Jeśli traktujesz dziewczynę jak worek na spermę, to nic dziwnego że dorabia Ci rogi. Odwrotnie wiemy jak jest. Jak facet nie dostaje seksu w domu, to znajdzie na mieście chociażby #divy Powód zdrad i dużej ilości problemów jest prozaiczny. Brak rozmowy i chęci. Znajdziesz różowy lub niebieskie pasek i uważasz, że już nic nie musisz. Znika zaangażowanie,
To jak, kiedy pijany facet zaliczy jakąś laskę na imprezie to jest częściowa wina kobiety, tak? xD
Nawet psychologia mówi, że powody zdrad u mężczyzn i
https://www.wykop.pl/wpis/40615995
22 lata, żadnej kobiety nie przedstawił rodzicom, myślisz że ma żonę i dzieci? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Patrz, pokażę ci swój przykład - nie miałam żadnych problemów z libido, dopóki nie zaczęłam brać trzech leków, które właściwie są dla mnie podstawą. Wcześniej w związku seks był regularnie, po pewnym czasie niestety zaczął być rzadziej, również też z powodu mojego stanu psychicznego. I
@Kapsel3k: zwróć uwagę, że te #!$%@? które dają sobie tak wejść na łeb
1 - byli tak wychowywani, że kobiety nie można uderzyć nawet kwiatkiem, trzeba je wynosić na piedestał tak trzeba
2 - byli zbyt nieśmiali, aby móc stawiać twarde oczekiwania i wymagania, przekładać szacunek do
Miałam wpływ, bo mogłam próbować zmienić leki, bo mogłam je rzucić. Jeśli niebieski nie wie nic o tym, to problemem jest tutaj raczej brak zaufania i dobrego kontaktu w związku, nie to, że "różowa nie chce dać". To, że relacja się psuje nie jest powodem do zdrady. Nie jest ci dobrze w związku, rozmowy nie
Nie jest ci dobrze w związku, rozmowy nie dają efektu, nie ma żadnej przyszłości? To zerwij, zamiast się pieprzyć na boku.
A to napisałem wyżej: Jak masz zamiar kogoś zdradzić, to się z nim rozejdź, po co robić człowiekowi przykrość ¯_(ツ)_/¯
Dalej:
Sam napisałeś, że to mężczyźni zdradzają z zwykłych przyczyn mechanicznych -