Aktywne Wpisy
Na froncie cichutko, więc może warto przypomnieć jak "wielka rosja wygrała" drugą wojnę światową.
Otóż, w ramach lend-lease, otrzymali za darmo od Amerykanów:
427 tys. samochodów,
22 tys. samolotów,
13 tys. czołgów,
9 tys. traktorów,
2 tys. lokomotyw,
11 tys. wagonów,
3 mln t benzyny lotniczej,
350 tys. t materiałów wybuchowych,
15 mln par butów,
70 mln m² tkanin ubraniowych,
4 mln opon
142 tys. t stali,
13,8 tys. t niklu i
Otóż, w ramach lend-lease, otrzymali za darmo od Amerykanów:
427 tys. samochodów,
22 tys. samolotów,
13 tys. czołgów,
9 tys. traktorów,
2 tys. lokomotyw,
11 tys. wagonów,
3 mln t benzyny lotniczej,
350 tys. t materiałów wybuchowych,
15 mln par butów,
70 mln m² tkanin ubraniowych,
4 mln opon
142 tys. t stali,
13,8 tys. t niklu i
MattBoi +3
Założe się, że ci wszyscy geopolityczni magicy tacy jak Wolski, Bartosiak czy jakiś inny samozwańczy strateg kowalski z dupy wyjęty, przed snem, po zjedzeniu kanapeczek przygotowanych przez mamusię, wtuleni w ciepłą podusię wyobrażają się w zimnych, brudnych, ciągle ostrzeliwanych okopach i marzą o byciu nieustraszonymi bohaterami wojennymi.
Jak myślicie, jak Ci chłoptasie w okularkach z podciągniętymi spodniami aż po jaja sprawdziili by się w praktyce a nie w teorii?
I nie mam
Jak myślicie, jak Ci chłoptasie w okularkach z podciągniętymi spodniami aż po jaja sprawdziili by się w praktyce a nie w teorii?
I nie mam
#dziewczynybeztabu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Facet pytany ile miał partnerek, powiedział by 4, moze 7, może 9, (piszemy o facetach jak te dziewczyny w wieku 15-25), a te p0lki mają na liczniku DWUCYFROWE LICZBY, TEGO NIC NIE USPRAWIEDLIWIA I NIE OPOWIADAJ GLUPOT ZE TO NORMALNE IZ 19 LETNIA DZIEWCZYNA MIALA 23 RÓŻNE KNAGI W SOBIE.
Bo ty, czy restauracja koleżanek p0lek potem zatwjacie swoje przebiegi, jedna z drugą, powiedzą że miały 4 partnerow, więc co to za logika, że twierdzisz, że może mieć ilu chce, ale jak się będzie chciała ustatkować, to facetowi kit będzie wciskać o 4 partnerach a nie o 24 jak na tej grupie.
@norepinefryna: Dyskutuj z przegrywami XD
@norepinefryna: w pełni racja, ale żeby się pod takimi wyznaniami podpisywać swoim nazwiskiem to trzeba mieć pół mózgu. Czemu? Sama widzisz, ludzie są jacy są. ¯\_(ツ)_/¯
@norepinefryna plot twist: taki mają plan. Sugerowanie że chodzi o jakies względy moralne to tylko sposób na skanalizowanie ich nienawiści i sadyzmu. Przy aprobacie spolecznosci wypoku. niszcza zycia dziewczynom za byle co, za to ze mialy
„Cześć, jestem przegrywem z wykopu i nie mogę ogarniać, ze ludzie uprawiają seks. Wiesz ze twoja panna miała przed tobą aż 13 partnerów? To niebywałe! Mam nadzieje ze ratuje cię przed życiem z ta rozwiązła szmata. Solidarność plemników Bro!”
@norepinefryna: Co prawda zgadzam się z Tobą, że tego typu sprawy są prywatne i ja osobiście bym przeszedł obok
@: tak samo jak facet ktory dowiaduje sie o zdradzie. czy to od wykopokow, czy przyjaciela/przyjaciolki czy przypadkiem. niech gino