Aktywne Wpisy
Njal +476
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
szynszyla2018 +78
Czy istnieje coś takiego jak numer 112 ale w formie sms? Po wczorajszej akcji w autobusie komunikacji miejskiej w #katowice uważam że takie coś powinno istnieć a jeśli istnieje to chce wiedzieć w jaki sposób.
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Hej Mirki,
szukam pierwszego motocykla, najlepiej Wrocław lub okolice, mogę kawałek dojechać.
Upatrzyłem 2 interesujące mnie modele, oba kawasaki, ER5 oraz ER6N. Wiem, dwa różne moto ale to pierwszy motocykl, jak będzie ER5 to sprzedam ją po jednym, może dwóch sezonach. Jak trafi się ER6N to będzie to motor na dłużej.
Oglądałem dzisiaj dwie sztuki ER5, motor produkowany do 2006 roku wiec jest to już dość dojrzała konstrukcja :). Wiedziałem, że trzeba się liczyć z różnymi usterkami ale nie wiedziałem, że będzie to poligon doświadczalny dla mojej spostrzegawczości. Jedna wyglądała jak po sporej kolizji, bicie na kole, w zasadzie kolo do natychmiastowej wymiany. Pourywane elementy, wgniecenia wszędzie. Druga cała spocona, olej był dosłownie wszędzie tylko w silniku jakoś mało. Jedynka strzelała przy wbijaniu, że w krzyżu czułem.
Straciłem trochę nadzieję na samodzielne znalezienie zdrowego egzemplarza więc zwracam się o pomoc. Jak by było coś rozsądnego daleko od Wrocławia też chętnie rozważę, tylko żeby było po co jechać bo w ogłoszeniu wszystko pięknie, stan igła, a przy oględzinach kartka się skończyła przy wyliczaniu różnych rzeczy, które dyskwalifikują moto z użytkowania na już.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech da znać, dzięki z góry!
@KurzeJajko: https://www.facebook.com/Forum-Kawasaki-Er-5-126413290758136/
http://forum.kawasaki-er5.pl/viewforum.php?f=10
tutaj? Nic innego nie znalazlem, na forum nie ma sekcji giełda, spróbuję napisać na ogólnym.
Dzięki,