Wpis z mikrobloga

Jestem fanboyem #marvel, ale Endgame to jest naprawdę gniot. To, co zrobili z Hulkiem, Thorem i pozostałymi postaciami woła o pomstę do nieba. Wiem, że materiał źródłowy dopuszcza taki bieg wydarzeń, ale na miłość boską, nie w tym filmie. Szedłem z myślą, że zobaczę wielką bitwę, Hulka, który rozpiździ jakąś górę, Thora, który rozerwie niebo, a dostałem co? Superbohaterów z depresją. IW to był świetny film, ale EG to jedno z najgorszych, co wyszło z tej stajni.

#avengers
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szedłem z myślą, że zobaczę wielką bitwę, Hulka, który rozpiździ jakąś górę, Thora, który rozerwie niebo, a dostałem co? Superbohaterów z depresją.

@beniu89: pokazało to jedno- nie dorosłeś razem z tą serią, tylko zatrzymałeś się gdzieś przed Zimowym Żołnierzem xD
  • Odpowiedz
@beniu89: Ja z kolei fanboyem nie jestem, ale zwyczajnie żal mi cofnięcia charakterologicznie tych dwóch postaci. W filmie są praktycznie tylko dla beki. Plus jeszcze osłabienie postaci Thora, który w IW ze Stormbreakerem mógł zabić Thanosa z rękawicą, a tutaj z dwoma broniami dostaje łomot.
  • Odpowiedz