Wpis z mikrobloga

@PrawilnyHeniek: k---a to rób co możesz żeby to pociągnąć dalej, dam Ci rade, jak będziesz przepuszczał takie okazje to skończysz jak Ci tutaj co piszą "mam 26-30 lat i nigdy nie trzymałem za rękę, nigdy mi nie dały kurvy p0lki j----e szmaty"
  • Odpowiedz
@Andi128: Znajomość będę ciągnąc na pewno bo to fajna naturalna szara myszka z wyglądu co najmniej 6/10 do tego z poczuciem humoru a co najważniejsze potrafiąca rozmawiać aczkolwiek boję się, że skończy się na friendzone jak zwykle zresztą...
  • Odpowiedz
@PrawilnyHeniek: przytuliła Cię pierwszego dnia na pożegnanie, to nic niby nie znaczy ale dobrze zwiastuje skoro tak szybko przełamała się granica kontaktu fizycznego i to z jej inicjatywy. Sproboj się spotkać i jak najszybciej doprowadzić do choćby całowania, bez napinki ale też nastaw się że to ma być inna relacja niż te które skończyły się friendzonem. Nie czekaj do 6-7 randki tylko najdalej na 2 sproboj. Albo się uda albo
  • Odpowiedz
@Andi128: Trochę się boje, że w ten sposób ją spłoszę, w każdym razie za parę dni znów robimy imprezę ze znajomymi i ona też raczej wpadnie, postaram się byśmy znów zostali sam na sam i zobaczymy co z tego wtedy wyniknie, trzymaj kciuki :)
  • Odpowiedz
@PrawilnyHeniek: trzymam za każdego kto ma szansę nie stać się zgorzkniałym przedstawicielem tej grupy o której pisałem. Jak boisz się spłoszyć to przemysł czy to nie Twoja zbytnią ostrożność nie wpedzała Cię wcześniej do friendzonu. Jak jest zainteresowana to wszystko będzie ok jak nie to poprostu unikniesz kolejnej męczącej relacji, co możesz stracić?
  • Odpowiedz