Aktywne Wpisy

b_oski +27

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

Co oni p------ą to ja nawet nie XDDDD
Skoda Scala to segment B+, a BMW 5 to segment E ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #vag
@Endriu001 dokładnie tak, jak będzie miała to w czym problem? Jak to nie będzie miała?? Sugerujesz że 10cm w Octavii jest krótsze niż 10cm w bmw7 long?? Na szczęście nikt nie wpadł jeszcze na takie personalizowanie wymiarów :-D
@Endriu001: to tym bardziej wstyd dla bety że taka ciasna
To jak z Mercedesem CLA i Dacią Lodgy. Mercedes CLA jest pod prawie każdym względem lepszy, ale długa podróż czterem dwumetrowym chłopom mimo wszystko lepiej upłynie w Lodgy :D
BMW 5 nie jest jakimś mega przestronnym autem dla pasażerów z tyłu, wiem to z własnego doświadczenia.
Porownałeś dwa typy aut. Cla jest dosyć mały autem (A klasa sedan) i ma opadający dach. I porównujesz go do auta typu van, gdzie liczy się praktyczność? Oczywiście że wygra van.
To teraz spójrz na to co mówi Skoda. Ich miejskie auto ma więcej miejsca na nogi niż auto klasy wyższej. Czyli jakby twierdzili że taki Cla jest