Aktywne Wpisy
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Anonek463 +347
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Chcemy mieć SUVa i żeby miał coś dobrego na wyposażeniu
Moja kobieta woli manual, ja ją namawiam na automat.
Dobrze by było, żeby miał na wyposażeniu dodatkowe bajery typu bluetooth, wentylowane fotele, szyberdach, port USB, keylessgo.
Po przeglądnięciu ofert mam kilka aut na oku, są to #mercedes ML #w164, #chevrolet #captiva po lifcie, #audi Q7, #volkswagen touareg po lifcie, #landrover III L322, #jeep compass
Samochód ma służyć jako daily dla młodej pary ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chcemy SUVa najlepiej w ciemnym kolorze albo białym. Najlepiej powyżej 2010r. Preferuję automat aczkolwiek manual jak będzie musiał być to niech będzie.
Chciałbym coś na co nie będę wydawał 300€ miesięcznie na paliwo jak i również koszta eksploatacji nie będą jak przy Porsche. Zdaje sobie sprawę z tego, że koszta utrzymania będą większe niż przy obecnym samochodzie. Ale liczę się z tym.
Ile hajsu chcemy przeznaczyć na auto? Myślę, że do 10k€
Dlaczego ceny w €uro podaje? Mieszkamy i auto kupujemy w Niemczech.
Dlaczego tylko i aż 6 propozycji? Inne SUVy/crossovery nam się nie podobają albo nas na nie nie stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że Mirko pomoże i nie zjedzie mnie od razu po całości za ten wpis.
Dobrze by było gdyby ktoś dał jakieś opinie o każdym z wymienionych aut, jeśli któreś użytkował. Za kilka miesięcy jak będę się zbierał do kupna to będę porównywał
#samochody #motoryzacja #kupujzwykopem #motoryzacyjnygownowpis
Jakie auto wybrać?
@wxx71
@niepanimaju
@RoyKeane
Będę oglądał Touarega, MLa i Jeepa. Może któryś będzie odpowiedni.
-jeśli teraz wydajesz 150 € na paliwo i pali 8 to RR ni #!$%@? nie zamkniesz się w 300€
-części i utrzymanie najdroższe z wszystkich wymienionych
-za 10K€ to możesz kupić w miarę utrzymany, ale rocznik 2004-2005
Mówię to jako były posiadacz i fan marki (teraz mam Disco II , ogólnie liczba aut marki Land Rover w rodzinie utrzymuje się między 3
@wingsofisrael dzięki za informacje. O takie informacje mi chodziło.
Będę szukał Q7 lub Touarega aczkolwiek co do Touarega nie jestem przekonany.