Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Ogólnie to zgłosiłem kiedyś, że mi domofon nie działa. W sumie jakieś 6 lat temu no i ich trochę poganiałem bo się nie śpieszyli, aż se w końcu odpuściłem.
No i dzisiaj ktoś dzwoni.
"ja ze spółdzielni w sprawie domofonu"
o c--j nareszcie
bierze, tyka
"rzeczywiście nie działa, dziękuję"
i idzie ¯\_(ツ)_/¯
#heheszki #takbylo #coolstory #poznan
Komentarz usunięty przez autora
Jak pion się zatkał i mi woda wybijała to w ciągu godzinki załatwili, jak zgubiłem kod do domofonu to po 3 dniach mi przysłali (zgubiłem to dużo powiedziane, nigdy nie potrzebowałem do czasu aż zamek w drzwiach się zepsuł, co swoją drogą też naprawili w 1 dzień :D )
@solo_ta: Wspólnoty mieszkaniowe to też rak
@sayanek:
- Dzień dobry poproszę z prezesem spółdzielni
- Łączę...
- Tato, domofon się nam zepsuł.
@kurokagami: Pewnie przez 6 lat co tydzień ktoś przychodził, a ty mu nawet drzwi nie chciałeś otworzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)