Wpis z mikrobloga

#mirabelkopomusz #rozowepaski #opalanie #opalanienatryskowe czy są tu jakieś różowe, ktore korzystały z opalania natryskowego? Chciałbym się wybrać przed ślubem, żeby tylko lekko nabrać koloru, bo na co dzień jestem dosłownie przezroczysta. Da się uzyskać taki ledwo widoczny efekt czy jest opcja tylko pomarańczowa? Nie pobrudzę od tego sukni? I moze jakies polecane miejsca w #wroclaw ?
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dobrzecisiewydaje: za X lat będziesz dziwnie wyglądać na zdjęciach ze ślubu, jak nie Ty. Opalenizna to nie jest szczyt piękności, chłop Cię bladą pokochał i taką chce poślubić ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bitnik: czytaj ze zrozumieniem, nie chce się spalić tylko nabrać delikatnego koloru. Naturalnie jestem tak blada, że w białych ubraniach wygladam jak świeżo po chemioterapii, a wrodzona chudość i wystające obojczyki wcale nie pomagają. I suknia slubna nie jest tu wyjątkiem, mierzyłam juz i wszyscy zgodnie stwierdzili, ze wygladam jakbym zaraz po ślubie miała umrzeć ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dobrzecisiewydaje nie nie i jeszcze raz nie! Moja świadkowa poszła ze 2dni przed moim ślubem, jakieś nie estetyczne ślady zrobiły się juz w drodze do domu. Dwa dni spędziła na peelingach i próbach wyrównania. Kiecka uwalona, po kilku h tańca białe ślady pod pachami. Dramat po prostu
  • Odpowiedz