PiS woli zmienić prawo oświatowe w sprawie matur niż dogadać się z nauczycielami XD
k---a serio, już pomijając całkiem fakt czy nauczycielom się należy czy nie, w ładnym stanie musi być nasz kraj, że rząd woli pisać ustawy na kolanie żeby tylko dojechać do wyborów XD
@powaznyczlowiek weź sobie poczytaj nawet na wykopie ile jest negatywnych wpisów ( ͡º͜ʖ͡º) czy tak wiele wymagam? Na tacy trzeba wszystko podać?
A nie pomyślałeś że rodzice się boją o swoje dzieci? Teraz wiadomo że matury będą tak czy tak, to po co narażać dzieci na to żeby się nauczyciele potem mscili na nich?
@powaznyczlowiek czas ma dogadywanie się już był. Nie ma co ryzykować i lepiej po prostu przeprowadzić matury i najwyżej po nich i po wakacjach spędzonych przez nauczycieli w szkołach zaprosić ich ponownie do rozmów
@J-Roc: nie wiadomo ani kto siedzi na wykopie ani ile ma lat bo wszyscy są tu względnie anonimowi - ja pytam o coś oficjalnego w głównym nurcie mediów. K---a naprawdę tak ciężko ci podać jeden konkretny przykład przy całym kraju nastawionym przeciw? XD
Mścili? Kiedy konkretnie? Po maturze wszyscy odchodzą ze szkoły, a sama matura jest oceniania zgodnie z państwowym kluczem - przecież wiem bo zdawałem. Jaka niby okazję do
@J-Roc: 3 minuty szukania i błąd 404 xD poza tym ja pytam o coś ogólnopolskiego a nie przedszkole w Koszalinie skoro mówisz że cały kraj jest przeciw. Jakaś weekendowa manifestacja pod sejmem byłaby w sam raz - ale, uwaga, nic takiego się nie dzieje bo to co piszesz to ściema xD
Jaka okazja do zemsty? A może strajk się skończy i zaczną klasyfikowac? I co wtedy? Okazja jest. Może maturzysta ma młodsze rodzeństwo które chodzi do tej szkoły? Okazja też jest ( ͡º͜ʖ͡º) dla chcącego nic trudnego
@powaznyczlowiek acha czyli żeby manifestacja się liczyła to musi być OGÓLNOPOLSKA!!! Szkoda że nie OGÓLNOŚWIATOWA!!! To powiedz czemu lokalne przejawy niezadowolenia nie są dobrym przykładem? Jak szkoła do której chodzą twoje dzieci leci w huja to idziesz do niej i robisz inbe czy idziesz pod sejm? A może do papieża? I czemu manifestacja miałaby być pod Sejmem?
@J-Roc: no tak - piszesz że wszyscy są przeciw więc musi być ogólnopolska - jakbyś twierdził że. Koszalin jest przeciw to wystarczyłaby z Koszalina. Nie musi być pod sejmem może być pod siedzibą ZNP
@powaznyczlowiek pisałem że większość nie wszyscy ( ͡º͜ʖ͡º) kilkaset przejawów niezadowolenia to za malo bo nie ma nic OGÓLNOPOLSKIEGO!!! podałem ci 2 przykłady,jest tego więcej wystarczy poszukać,ale ty jesteś chyba tak ograniczony że bym ci wrzucił 50 przykładów to by było że to dalej nie większość i nie ma nic OGÓLNOPOLSKIEGO!!!
@J-Roc: to uczucie gdy gość ze swojej bańki krzyczy że żyjesz w bańce xD tyle komentarzy wyplules i wciąż żadnego przykładu, proszę już mnie nie wołaj, nie chce już ciągnąć tego bo tylko niepotrzebnie wrzucamy 100 komentarzy totalnie bez sensu
I nie jestem nauczycielem - jestem programistą i to w miarę aktywnym na tagu ( ͡°͜ʖ͡°)
k---a serio, już pomijając całkiem fakt czy nauczycielom się należy czy nie, w ładnym stanie musi być nasz kraj, że rząd woli pisać ustawy na kolanie żeby tylko dojechać do wyborów XD
https://www.google.com/amp/s/www.money.pl/gospodarka/rzad-szybko-zmienia-prawo-oswiatowe-umozliwi-to-przeprowadzenie-matur-6373822221346945a.html%3famp=1
#bekazpisu #bekazpodludzi #strajknauczycieli #polityka
A nie pomyślałeś że rodzice się boją o swoje dzieci? Teraz wiadomo że matury będą tak czy tak, to po co narażać dzieci na to żeby się nauczyciele potem mscili na nich?
3 minuty szukania
Mścili? Kiedy konkretnie? Po maturze wszyscy odchodzą ze szkoły, a sama matura jest oceniania zgodnie z państwowym kluczem - przecież wiem bo zdawałem. Jaka niby okazję do
Jaka okazja do zemsty? A może strajk się skończy i zaczną klasyfikowac? I co wtedy? Okazja jest. Może maturzysta ma młodsze rodzeństwo które chodzi do tej szkoły? Okazja też jest ( ͡º ͜ʖ͡º) dla chcącego nic trudnego
POPROSZE JEDEN PRZYKŁAD OGOLNOPOLSKI OFICJALNY ŚWIADCZĄCY O TYM ZE CALY KRAJ JEST PRZECIW
a z tymi obawami to nie bądź smieszny biorąc pod uwagę, że przeważający model rodziny w Polsce to 2+1/ⁿ
@J-Roc no i co to ma być xD sugerujesz że nauczyciele będą n---------ć maturzystów w zaułkach czy jak xD śmiechu warte
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak tak xD macki nauczycieli sięgają wszędzie - zrobią wszystko żeby wypatrzyć na zdjęciach, którzy rodzice mieli coś przeciwko i zniszczyć
I tak większość ludzi nie popierała tego protestu, teraz po tych groźbach to prawie
I nie jestem nauczycielem - jestem programistą i to w miarę aktywnym na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podalem ci 2 resztę sobie znajdź, jako programista chyba dasz radę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Vafik:
no jakby mi ktoś oferował g---o i pogardę w zamian za zamknięcie mordy to też bym nie chciał XD