@RitmoXL: @czy_pisiont: @czy_pisiont: ci którzy mają wykupiony abonament na netflixie to bydło, nie znam nikogo inteligentnego, który tam ma subskrypcję ( ͡°͜ʖ͡°)
@Czarendzer: Przecież to nie jest clickbait, on tak powiedział na serio.
@Konkol: Koleś to dla mnie kompletne dno. Regularnie zachowuje się jak skończony burak, a takimi tekstami co i rusz dowodzi, że kompletnie brak mu jakiejkolwiek klasy. Dobrze wychowany człowiek wstrzymałby się z podobnymi komentarzami, nawet jeżeli po cichu naprawdę by tak myślał, bo takich tekstów dzbana o rozbuchanym ego po prostu nie wypada firmować własnym nazwiskiem.
@sillygiraffe dlaczego niby ktos mialby sie wstrzymywac z subiektywna ocena? Co ma do tego wychowanie? :D wszyscy recenzenci i krytycy sa zle wychowani? Wiekszosci seriali daleko do ksiazek na podstawie ktorych sa tworzone wiec to najprawdopodobniej prawda i w tym przypadku.
@Konkol gość mógłby być miłym dziadzią od znanej na świecie serii i odciąć od tego kupony jak np. Martin, tymczasem jest bucem z Polski cały rok w kamizelcem 'bomber', ależ on musi mieć fatalny charakter ¯_(ツ)_/¯
@Konkol: mówisz, że jest na podstawie gry, ostatnio oglądałem Na Gałęzi i Marcin coś wspominał, że ponoć scenariusz jest właśnie zbliżony do książek, nie do gry. To jak to w końcu jest?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe czy ją też nie polubił?
Komentarz usunięty przez autora
@RitmoXL: Mówisz o tym spotkaniu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Konkol: Koleś to dla mnie kompletne dno. Regularnie zachowuje się jak skończony burak, a takimi tekstami co i rusz dowodzi, że kompletnie brak mu jakiejkolwiek klasy. Dobrze wychowany człowiek wstrzymałby się z podobnymi komentarzami, nawet jeżeli po cichu naprawdę by tak myślał, bo takich tekstów dzbana o rozbuchanym ego po prostu nie wypada firmować własnym nazwiskiem.