Wpis z mikrobloga

Mirky, na ostatnie szlify ładuje kofe + johe i teraz...
Zawsze było tak, że johe daleko od węgli jakieś 2-3h i na treningu kręcone ostre kardio w porcjach ok. 0.2 na kg masy ciała.
Ostatnio czytałem artykuł mówiący o tym, że węgle nie mają nic do tego i można praktycznie ładować johę z węglami najlepiej codziennie na czczo.
Co o tym myślicie? Jakie jest Wasze zdanie na tem temat i jak z dawkowaniem?
Swoją drogą - HaYa Labs ledzit czy scam? Na forach kulturystycznych raczej props, a na wypoku widziałem kilka negatywnych opinii.

#johimbina #silownia #suplementy #mikrokoksy #johimbine
  • 12
@Wojtas87: Przeczytaj jak działą yoha.
Działa na receptory alfa2, których naturalna blokada występuje w trakcie dłuższego postu - wywołanego niskim poziomem insuliny. Yoha jest spalaczem, który nie pogłębia Twójego deficytu, a działa w jego ramach w momencie kiedy jest aktywna. Spalanie tłuszczu zachodzi w momencie kiedy aktywność hormonów katabolicznych jest najwyższa, a ta będzie najwyższa kiedy insulina będzie najniższa. Zresztą yoha prócz blokowania alfa2, powoduje pobudzenie CUN i dodatkowy wyrzut adrenaliny,
@Wojtas87: na czczo walisz kofeinę, yohę, jak masz jeszcze jakiś spalacz, grzaniec to wrzucasz wszystko, jak zaczniesz czuć yohę idziesz na 45-60min cardio na niskim tętnie, wracasz, zjadasz B+T, a 3-4h po wzięciu yohy mogą już lecieć węgle, choć ja bym od wzięcia yohy wstrzymał się z żarciem na te 3-4h.
Najbardziej yoha pasuje do IFa i postu.
Pobudka
10mg yohy
2h później
10mg yohy
.......
2h przed otwarciem okna żywienia
@Skogyr: Profesor ( ͡ ͜ʖ ͡)
Takiej odpowiedzi oczekiwałem szefie ;)
Czy widzisz jakieś przeciwwskazania do łączenia/brania tego samego dnia, kreatyny, agmatyny, beta alaniny, preworka lub ashwagandy lub bacopy?
@Wojtas87: yoha bardzo fajny supel, ostatnią naturalna redukcję na tym robiłem, o ile wszystko jest dopięte, to idzie naprawdę się dobrze wysuszyć. Akurat miałem wtedy kozak układ, rano pobudka yoha, 20min cardio, reszta cardio to 40min pieszo do roboty i posiłek dopiero po 3-4h. Po powrocie z roboty kolejny posiłek spanie ok 1h. trening siłowy i kolejne posiłki. Co dziennie to samo, tak samo i wtedy zmiany przychodzą najszybciej. 3 miesiące
i ten odwieczny problem, żyła i krata vs porządne nabicie ;) Staram się, być pomiędzy, ale jak wiadomo jest to #!$%@? trudne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Skogyr: zastanawiałem się nad spróbowaniem w tym roku yohy i dzięki za to solidne info
tylko tak przy okazji bym zapytał, jest jakiś problem jeśli pierwsze co robię po przebudzeniu to branie T4, jeśli w tym momencie ma wlecieć też yoha? (uzupełnianie niedoboru przy niedoczynności)
@FeC7800: Możliwe, że może osłabić wchłanianie jak weźmiesz razem. Z tego co wiem, o T4 nie wiem, ale T3 biorę na pusty żołądek i dopiero po godzinie coś zarzucam, bo kofeina, czy żarcie osłabia wchłanianie, nie wiem jak z yohą. Chociaż te 30min bym odczekał.