Wpis z mikrobloga

Wiecie kto jest odpowiedzialny za obecną sytuację na rynku matrymonialnym?
Spermiarze xD

Tak! Dziękujemy wam spermiarze za doszczętne z------e rynku matrymonialnego, przez co panie z takim światopoglądem i same nie wyglądające zbytnio na takie które powinny dyktować warunków na rynku matrymonialnym mają o mężczyznach z Polski takie zdanie i ego w------e w kosmos xD

Dawajcie wincej atencji loszkom, bo jesteście tak zdesperowani że przestaliście selekcjonować i myślicie że im do większej grupy lasek będziecie cuckować, tym większe prawdopodobieństwo że z którąś się uda xD

źródło: https://www.facebook.com/pokolenieikea/posts/3079146415436426

Komentarze pod tym wpisem to złoto xD Jest tam wszystko, łącznie z białorycerstwem, generalizacją i mową nienawiści

#p0lka #heheszki #humorobrazkowy #przegryw #logikarozowychpaskow #tinder #p--------p
zexan - Wiecie kto jest odpowiedzialny za obecną sytuację na rynku matrymonialnym?
S...

źródło: comment_2wslChqT9FOvp09nkrcM2SmfzwTDtKIp.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zdjęcie profilowe p0lki szkalującej Polaków

@Rupoma64: no i to jest właśnie to. Wygląd taki 4/10, a wymagania i mniemanie o sobie, jakby była 9/10. ;-) Cóż, te średnie zawsze mają wybujałe ego i niebieskie nie powinni czuć się gorzej z tego powodu, a omijać szerokim łukiem.
  • Odpowiedz
"Wiecie kto jest odpowiedzialny za obecną sytuację na rynku matrymonialnym?" Czyli jak sobie racjonalizować bycie incelem.

@NonOmnisMoriar: Poczytaj sobie o podstawowym błędzie atrybucji jakiego teraz dokonałeś szanowny panie. Z incelstwem nie mam nic wspólnego. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@zexan: @M1r14mSh4d3: @krytyk_naczelny: @M1r14mSh4d3: @Thachi: @zexan: Mieszkacie może zagranicą albo znacie kogoś kto mieszka? Może któryś z Was będzie mógł mi rozjaśnić temat skąd tak gigantyczna pogarda sporej części polskich kobiet wobec rodaków i niesamowite zamiłowanie do zagranicznych mężczyzn? W innych krajach to też norma czy polska jest ewenementem? W niemczech też niemki gardzą niemcami, a hiszpanki hiszpanami?
legit1234 - @zexan: @M1r14mSh4d3: @krytyk_naczelny: @M1r14mSh4d3: @Thachi: @zexan: Mi...

źródło: comment_CFB9ZFxS26wFHHpUrIiE1CaefOpnGVs9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PreT: akurat ja nie mówię, że rynek jest w stu procentach zepsuty :). Fakt jest jednak taki, że na fb najgłośniej szczeka taki plankton jak ze screenów OPa i odnoszę się tylko do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jarcad: panowie surowiej oceniają kobiecą urodę. ;-) Ona jest przeciętna i nawet zrobiona nie będzie oscylować wokół topu, więc 4/10 uważam za fair enough.
@legit1234: nie, mieszkam w Polsce, ale nie jestem #p0lka ;-) Wydaje mi się, że wynika to z kompleksów tych kobiet i ich wybujałego ego, jak to moja śp babcia mówiła: "wyżej sra niż dupę ma".
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: bzdura, to kobiety mają wyzsze wymagania co do wyglądu partnera niż odwrotnie, pokazują to np badania na tinderze gdzie baby przesuwały dużo mniejszy odsetek facetow w prawo niż faceci dziewczyny. Baby sa duzo bardziej wybredne i roszczeniowe
  • Odpowiedz