Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Spermiarze xD
Tak! Dziękujemy wam spermiarze za doszczętne z------e rynku matrymonialnego, przez co panie z takim światopoglądem i same nie wyglądające zbytnio na takie które powinny dyktować warunków na rynku matrymonialnym mają o mężczyznach z Polski takie zdanie i ego w------e w kosmos xD
Dawajcie wincej atencji loszkom, bo jesteście tak zdesperowani że przestaliście selekcjonować i myślicie że im do większej grupy lasek będziecie cuckować, tym większe prawdopodobieństwo że z którąś się uda xD
źródło: https://www.facebook.com/pokolenieikea/posts/3079146415436426
Komentarze pod tym wpisem to złoto xD Jest tam wszystko, łącznie z białorycerstwem, generalizacją i mową nienawiści
#p0lka #heheszki #humorobrazkowy #przegryw #logikarozowychpaskow #tinder #p--------p
1.Nie jestem zakompleksiona
2.Rucham się z pierwszym lepszym facetem, bo nie jest polakiem i jest taki światowy bo z zagranicy
Wybierz jedno
Komentarz usunięty przez autora
@Rupoma64: no i to jest właśnie to. Wygląd taki 4/10, a wymagania i mniemanie o sobie, jakby była 9/10. ;-) Cóż, te średnie zawsze mają wybujałe ego i niebieskie nie powinni czuć się gorzej z tego powodu, a omijać szerokim łukiem.
@NonOmnisMoriar: Poczytaj sobie o podstawowym błędzie atrybucji jakiego teraz dokonałeś szanowny panie. Z incelstwem nie mam nic wspólnego. Pozdrawiam
@Thachi
@legit1234
@Rupoma64
@M1r14mSh4d3
@NonOmnisMoriar
@krytyk_naczelny pociesze Was, że jak wyłączycie wykop to rynek nie jest wcale zepsuty
@zexan: to chyba przez tych hiszpanow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@legit1234: nie, mieszkam w Polsce, ale nie jestem #p0lka ;-) Wydaje mi się, że wynika to z kompleksów tych kobiet i ich wybujałego ego, jak to moja śp babcia mówiła: "wyżej sra niż dupę ma".