Wpis z mikrobloga

@HighKick: zauważ, że nam się już nie chce po raz setny tłumaczyć dlaczego chociażby zmiany plci piętnować nie można. Zauważ też, że po naszej stronie stoi mnóstwo publikacji, mnóstwo badań, w zasadzie wystarczy żeby atakujący nas prawak wpisał frazę w wyszukiwarce, zamiast brać świat na chłopski rozum. Ile można podejmować próbę wymiany zdań, kiedy to i tak do nikogo nie trafia, bo "ja swoje wiem". Dlatego już lepiej po prostu
  • Odpowiedz
  • 4
@Wink A ja mam zrzuty ekranu jak transi pisali o swojej przemianie, tylko później po kastracji jednak nie było tak fajnie jak sobie to wyobrażali i wpadali w głęboką depresję i muszą żyć z tą decyzją już do końca życia, krotkiego zycia bo bardzo, bardzo czesto popełniają samobójstwa

Po naszej stronie też są badania, że parafrazując iQ jest zapisane w genach iże czarnoskórzy mają mjiejsze iQ i typ dostał za to
  • Odpowiedz
  • 1
@Michuy Nie - tęczowy pajacyk honker i tęczowa flaga to skrajnie prawicowy symbol, który oznacza segregacje rasową, że dla każdej rasy jest inne miejsce tak jak na tęczy są różne kolory. "A separate place for every race"
  • Odpowiedz