Aktywne Wpisy
Cancermoon +334
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
cmhqwidget +15
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 2
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
zastanawiam się między dwoma modelami- suzuki gs500f i gsf bandit który to ostatnio wpadł mi w oko.
co byście polecali na start?( z tego co wiem to gs500 to taki golf 3 wśród motocykli i podobno jest git na początek)
na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie?
jak to gówno przetransportować do domu?(trasy nie strzela zaraz po zakupie, bo dupsko mi odpadnie i nie mam takich umiejętności by prowadzić jednoślad kilkadziesiąt-set km do domu)
chciałbym się zamknąć w 8-9k
#motocykle #motoryzacja #pytanie
@krabozwierz: ojojojo nie zesraj sie xD
#!$%@? znalazłem tkaie ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-suzuki-bandit-600-gsf600-bandit-bandit600-gsf-600-ID6BqvYe.html#cb18733bff
cena jakaś dziwnie niska, sprawdzam typa i okazuje sie, że koleżka chyba stał sie inspiracją dla memów z januszem handlarzem, bo nie ma forum by przemo na którym go nie jadą (╯︵╰,)
Znajomy powiedzia mił coś mądrego: nie kupuj mega drogiego sprzętu na początek bo będziesz się bał to uszkodzić. Nie nauczysz się jeździć cały czas się bojąc o sprzęt bo i tak w końcu się wywalisz.
I jest w tym trochę racji,
To co powiedział ci znajomy to tylko połowiczna prawda. Pierwszy sprzęt ma się kupić taki, aby nie było go żal gruzować. Ma służyć do nauki i to jest głównie jego zadanie. Początkujący popełniają dużo błędów, więc sprzęt ma
właśnie wychodze z założenia że nie kupie drogiego egzemplarza na starcie bo będe tarł dupą że sie wyłożę.
pierwszy motor ma być do otłuczenia, nauki i sprzedaży po 2 sezonach kiedy się wprawię i kupie coś większego, także też nie chce bestii której zwyczajnie nie utrzymam i skończę na zderzaku jakiegoś passata albo drzewie ¯\_(ツ)_/¯