Aktywne Wpisy

Nordri +647
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
źródło: gołompki
Pobierz
Erravi +312
Państwo na jdg, zabiera mi z 50% zarobków na dzień dobry, kolejne 40% w oddaje w podatkach w kupowanych rzeczach, opodatkowali wszystko kilka razy.
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich

A czas minął dla tych, co wczoraj jedli mięso. Tym grzechem skreśliliście cały swój dorobek dobrych uczynków. Już możecie przestać się starać. Choćbyście błagali, płakali, srali pod siebie.
To by nic nie dało i tak.
#
@Mystoo to myj okna dla szatana.
@Ranger jak robisz masę to wybaczę.
@inverter już ich wystarcająco pokarałem dodatkowymi chromosomami.
@Bog_Wszechmogacy: całe szczęście, że jeszcze nie zacząłem się starać