Tak jak kiedyś, by uchronić się przed rzezią, znaczono wejście do domu krwią baranka, tak teraz w okresie świątecznym znakujcie domy czystymi oknami. Symbolizują one chęć przyjęcia do serca Pana Jezusa. Macie czas do jutra.
A czas minął dla tych, co wczoraj jedli mięso. Tym grzechem skreśliliście cały swój dorobek dobrych uczynków. Już możecie przestać się starać. Choćbyście błagali, płakali, srali pod siebie. To by nic nie dało i tak.
@Bog_Wszechmogacy: Powinieneś założyć konto swojemu synowi i później je usunąć, by przebłagać cię o wybaczenie nam grzechów, a po 3 dniach znowu je aktywować i tak co roku, żebyśmy pamiętali o tym jak poświęciłeś samego siebie samemu sobie żeby zmyć nasze grzechy.
@Bog_Wszechmogacy: a jeżeli zjadłem mięso, bo zapomniałem, że jest piątek, ale gdybym pamiętał to bym nie jadł to co? Może by mi się tylko wyzerowały poprzednie dobre uczynki( ͡°ʖ̯͡°)
A czas minął dla tych, co wczoraj jedli mięso. Tym grzechem skreśliliście cały swój dorobek dobrych uczynków. Już możecie przestać się starać. Choćbyście błagali, płakali, srali pod siebie.
To by nic nie dało i tak.
@Bog_Wszechmogacy: to Ci Bogu pyklo xD aż mi się ten kawałek kiełbasy świeżo wędzonej odbił, a tak serio to zapomniałem no... lipa
A czas minął dla tych, co wczoraj jedli mięso. Tym grzechem skreśliliście cały swój dorobek dobrych uczynków. Już możecie przestać się starać. Choćbyście błagali, płakali, srali pod siebie.
#
Syn borzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Jaqbasd-: nie przesadzajmy. Tam więcej mięsa jest we frytkach niż burgerach.
@Bog_Wszechmogacy: Widać w niebie musi fajnie pizgać nudą skoro siedzisz sobie Boże na stronie ze śmiesznymi obrazkami
@Mientki_Pal_Azji to jest moja ucieczka od natłoku obowiązków. Zawsze byłem leniwy.
@FlyorDie ryba to nie mięso, gała to nie s--s.
Jedziesz Mariusz lekkie jest!
@Bog_Wszechmogacy: nawet jeśli to było mięso ludzkie??
@Bog_Wszechmogacy: to Ci Bogu pyklo xD aż mi się ten kawałek kiełbasy świeżo wędzonej odbił, a tak serio to zapomniałem no... lipa