Aktywne Wpisy
wykop +42
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
parsiuk +79
#kebab
@sztefen_muller: a przytaczasz to z jakiego powodu? Rozumiem, ze wierzacy ludzie nigdy nie lecza sie psychiatrycznie?
@Wrath_of_the_Tyrant: nie, jak zjesz coś mięsnego w wielki piątek, to #!$%@? ci szajba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@atomicautism: na twoj widok na pewno nie
- poproszę pizzę: ser, szynka, oliwki.
- ale dzisiaj jest post.
- aaa, to w takim razie dodatkowe salami i kurczak
Teraz już mnie takie obnoszeniem się z nieprzestrzeganiem zasad KK nie śmieszy. Dorosłem, zestarzałem się można powiedzieć i dziś po prostu o tym wszystkim zapomniałem, zjadając wczorajsze resztki wołowiny
@sztefen_muller: Ateizm niestety prowadzi do rozterek psychicznych, ateista ma wiele pytan a zadnej odpowiedzi. Wyznawca dostaje gotowy opis rzeczywistosci, do jego obowiazkow
A to ze sa zmiany to moim zdaniem niezbyt dobre, zalozenia chrzescijanskie mowia ze ksiegi stworzyla doskonala istota, wiec powinno sie polegac tylko na nich
To nie musi oznaczać, że zmienia się treść, istota tych ksiąg tylko to jak na nie patrzymy. Podobnie jak nie zmieniają się prawa przyrody (choć co do tego wcale pewności nie mam) tylko my korygujemy naszą