Wpis z mikrobloga

Zrobilem 10 wymian UCL i mialem 4 ciekawsze trafy: Koulibaly 89 do SBC o Vieire, Sane 87 na super zmiennika, oraz dwie karty do SBC UCL premium upgrade: Laporte 85, Perin 85. Licze ze dzis po godzinie 19.00 z tych pak beda tez dropily TOTKS-y. Ktos z Was tez ma taka nadzieje i zostawia pake? Imo moga dac taka paczke w tygodniowych wyzwaniach.
#fut
V.....n - Zrobilem 10 wymian UCL i mialem 4 ciekawsze trafy: Koulibaly 89 do SBC o Vi...

źródło: comment_Q6KiJcAlbsRxolW8sTs6J4rBFGvD91HU.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aliver: @prodigi mozliwe, nie przeszkadzaloby mi to bo i tak na 10 wymianach ucl kosztujacych mnie okolo 45k wyszedlem na plusie. Dzieki temu ze trafilem Koulibaliego moglem sprzedac Dybale potrzebnego do SBC za 63k, mam zmiennika sane i darmowa pake ucl premium. Uprady UCL wlasnie robilem po kosztach bo zawodnikow na przepalke bralem tylko po minimalnych na licytacjach i przepalalem tez trash karty ze zwyklego upgrade’u UCL.

Takze wszystko
  • Odpowiedz
@Veyn: Patrzac po redditach i wykopie to the Phillipy i Pulisice razem z Marega i Dzeko wypadaja najczesciej, miales mega farta, zrob takich jeszcze kilka i sie wyrowna.
  • Odpowiedz
@Veyn: zrobiłem chyba z 20 tych paczek i żadnego walkoutu nie miałem, zrobiłem premium wypadł philip, zrobiłem o flashback wypadł Pedro XDD takze to co mi ea dało szczęścia na początku gry teraz mi to zabiera
  • Odpowiedz