Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
nie mogę znaleźć tego wpisu i odpowiedzieć indywidualnie ale z 1,5 miesiąca temu dałem wpis w anonimowych, że ja 35 letni facet mieszkam z dwiema współlokatorkami lvl 23 i 24 jakoś tak i że chętnie bym je tyryryry bo są młodziutkie itp, dostałem zjebki od najgorszych zwyroli stulejarzy. to ja chciałem tylko napisać, że ze dwa tygodnie temu byłem z jedną z nich sam na chacie w sobotę wieczorem i coś tam pisaliśmy na fb i zaprosiłem ją na drinka. no i tak trochę coraz weselej itp aż wylądowaliśmy w łóżku. ale że byliśmy pijani to na drugi dzień ucięliśmy temat i wróciliśmy do koleżeńskich układów. a wczoraj nie wiem, może jej było smutno czy co, przyszła do mnie posiedzieć i tym razem bzykaliśmy się już na trzeźwo i dwa razy pod rząd. a teraz już piszemy o nadchodzącym wieczorze :) tak więc pozdrawiam, bzykam 12 lat młodszą laseczkę zazdrośnicy. z fartem! #zwiazki #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale poza wykopem, to nie jest żadne wyzwanie anon. Serio jesteś tak słaby w te klocki, że potrafisz zaimponować tylko dwudziestoparolatce? A jak tam u ciebie z rówieśniczkami czy różowymi troszkę starszymi, które jak wiadomo są bardziej wymagające w seksie? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@wyjzprz2: to ty jestes zalozycielem tematu ??
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@TestoDepot: Na tym portalu to duże osiągnięcie, tutaj albo nietrzymający 25+ albo diviarze. S--s z młodą dupą za darmo to duże osiągnięcie. OP ma z czego
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora