Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +149
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
#strajknauczycieli
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale chore to mają siedzieć w domu. Nie wiem jak w innych miastach, ale w Wawie większość dzieci przychodzących nadaje się do powrotu do domu ze względu na stan zdrowia. Ja mogę uczyć nawet 10% dzieci, ważne żeby były ZDROWE. No i z ubieraniem to prawie wszystkim trzeba pomagać xD budzi
Rodzice mają jedno zadanie- nauczyć dzieci PODSTAW higieny, podstaw samodzielności.
Lol xD kisne z tych roszczeniowych
Durne belfry strzelacie sobie w stopę. Mój ojciec był nauczycielem i w życiu nie zostawił by swoich uczniów podczas egzaminów. Taka jest różnica między Nauczycielem a durnym belfrem. Tych drugich w---------ć na zbity pysk. Ciekawe jak sobie poradzą na wolnym rynku pracy...
Założę się że skończą na bezrobotnym a w najlepszym wypadku za ladą w KFC. Bo te durne belfry nie potrafią nic
Komentarz usunięty przez autora