Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +969
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.6% (235)
- nie 69.4% (534)
Mieszka on ze swoją dziewczyną od roku. Nazwijmy go Jakub. Wynajmują małą, skromną lecz przytulną kawalerkę. Mają osobne łóżka, dwa biurka z racji ergonomii pomieszczenia. Problem jednak zaczyna się gdy ziomek się przebiera.
Gdy tylko przyjdzie z dworu, ze sklepu, czy po prostu zmienia spodenki nie wychodzi do łazienki (po prostu przebiera się przy dziewczynie) . Najczęściej bierze spodnie ze szafy i przebiera się przy łóżku. Momentalnie wtedy przybiega do niego dziewczyna i zaczyna dotykać go w miejscach intymnych i rzucać tekstami: ale malutki po tym zimnie, zaraz coś zrobimy no weź, przestań, zaraz coś poradzimy lubisz przecież jak ci tak robie. Dodatkowo często bierze i "obmacuje" go jakby z tyłu i robi mu tzw. stringi z gaci (czyli je naciąga) i się śmieje: "haha, no to teraz widzisz jak to wygodne, ale d----a". Czasami jak sam mówi goni go po całej kawalerce aż on się podda i woła do niego: uwaga gonie. Ogólnie rzecz ujmując mówi, że nie przeszkadza mu to, można pośmieszkować ale do czasu.
Osobiście miałem z tego niezłą bekę jak mi to kolega opowiadał. Na samym końcu zaznaczył jednak, że jeśli wychodzi często na zajęcia, dziewczyna robi to dosłownie notorycznie. Często i niespodziewanie. Mówił jej to, rozmawiał i wałkował milion razy. Czy wasze różowe też się tak zachowują jak mojego kumpla? Czy robią wam z gaci tzw. stringi? Jak na to reagujecie?
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pytanie #s--s #ubrania #studbaza
Czy kolega przesadza?
nie wyobrażam sobie sytuacji że kolega koledze mówi takie rzeczy xD
Nie musisz być taki spięty, różowym często dużo gorzej odwala xD