Można zgłosić gdzieś typa, który praktycznie podczas każdej swojej jazdy na Stravie oszukuje, aby go permanentnie zbanowali? Czy da się tylko flagować pojedyncze aktywności? #rower #mtb #szosa #strava
@mmichal: Nie wiem czy chcę mu robić reklamę. @Wyrewolwerowanyrewolwer: Nie o niego mi chodzi. Ale wydaje mi się, że masz typa w obserwowanych na Stravie ;)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Sprawdź w swoich obserwowanych niepolsko brzmiące imię i nazwisko. Gość ma ponad 1200 followersów, więc na pewno dojdziesz o kogo mi chodzi.
A ktoś i mu i tak oflagowuje niemal każdą aktywność ;)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Myślałem, że to może jakiś dzieciak, ale raz go mijałem na DDR na Krępę i wyglądał raczej na dorosłego gościa. No ale asior niezły.
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Jak pogoda dopisze i będzie chociaż odrobinę wiosenniej niż w tym tygodniu, to myślę, że wpadnę. Z tego co widziałem na Stravie to pisałeś, że raczej się pojawisz. Ciekawi mnie ile osób się zjawi. Obstawiam coś na 20-25 maks (jeśli chodzi o szosę).
@niepoprawny_pesymista: Taa, ja też podobnie. Byłem nastawiony bardzo na 'tak', ale jak teraz pogoda się popsuła to nie wiem, nie bardzo chce mi się na tę pizgawicę.
@kendi: Dokładnie to pewności nie mam, bo nie złapałem za rękę. Ale jak się przyjrzeć jego aktywnościom jak na przykład ta ze screenu to widać, że gościu pojeździł trochę na rowerze, wrócił na chatę, a po kilku godzinach znów wyszedł pojeździć, ale tym razem nie na rowerze, tylko na jakimś skuterku, może samochodem (wyższa temperatura). Czasem widać, że całe aktywności to skuter albo auto (tor ruchu jazdy ewidentnie jak samochodem
a ktoś mi kiedyś tu bardzo próbował wmówić, że na Strava nie da sie oszukiwać ( ͡°͜ʖ͡°)
@patrol798: Oszukiwać pewnie zawsze się da. Tylko jeden zrobi to mądrzej, drugi głupiej. Gościu, którego mam na myśli, robi to w ewidentny sposób, więc dziwię się, że dostaje masę kudosów.
#rower #mtb #szosa #strava
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Nie o niego mi chodzi. Ale wydaje mi się, że masz typa w obserwowanych na Stravie ;)
A ktoś i mu i tak oflagowuje niemal każdą aktywność ;)
xd
Przestałem się nim przejmować jakiś czas temu
Byłem nastawiony bardzo na 'tak', ale jak teraz pogoda się popsuła to nie wiem, nie bardzo chce mi się na tę pizgawicę.
@patrol798: Oszukiwać pewnie zawsze się da. Tylko jeden zrobi to mądrzej, drugi głupiej. Gościu, którego mam na myśli, robi to w ewidentny sposób, więc dziwię się, że dostaje masę kudosów.