Aktywne Wpisy
dorszcz +435
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Alzena +1
Pytanie do osób które rzuciły palenie BEZ WSPOMAGACZY - jakie mieliście najbardziej dokuczliwe objawy? Chce rzucić z dnia na dzień, bez żadnych wspomagających gum/tabletek/plastrow. Czy to jest bezpieczne? Wiem że palenie jest bardziej szkodliwe niż odstawienie, to oczywiste, ale obawiam się trochę że bez wspomagaczy sobie nie poradzę. #zdrowie #kiciochpyta #p-------y
pytanie kieruję głównie do #narkotykizawszespoko, choć nie tylko.
uważacie, że jesteście szczęśliwi? w takim prawdziwym, dogłębnym znaczeniu tego słowa? czy raczej sądzicie, że życie jest tylko przerywane krótkimi momentami radości, a reszta to jakieś nieporozumienie? a może coś jeszcze innego?
#pytanie #przemyslenia #feels
Margit Sandemo
Kiedyś? Zdarzało sie
Czy będę? Pewnie nie
I tak sobie powoli żyje mija
@WujaAndzej: uuuu. brzmi to nad wyraz znajomo. z drugiej strony, co jeśli życie właśnie jest tak złe jak momentami się wydaje, a to my siebie samych staramy się codziennie oszukiwać, że jest nam dobrze?
to samo pytanie kieruję także do @CacyIsBack
@Marysienka84: więc na
Ale to i tak nieźle, zważywszy że mogło być mega c-----o ¯\_(ツ)_/¯
I niektórych, właściwie to większości rzeczy nie zrobię, bo za dużo myślę, bo za mało robię
Bo zawsze jakieś "bo" i "ale"
Za dużo ambicji, za mało umiejętności
Coś jak, za biedny by żyć, ale za bogaty by umrzeć
Może i nie jestem zbyt mądry, nie mnie oceniać, ale głupi ludzie są zazwyczaj szczęśliwi
Mógłbym mieć nawet 10 IQ xD byleby to starczyło do oddychania i jedzenia i umiejętności zrobienia sobie kanapki i poglaskania psa
Wiecie o co mi chodzi
@Marysienka84: prawda taka, że jestem po prostu niewdzięcznikiem, bo są ludzie, którzy mają dużo gorzej, a nie narzekają i brną do przodu. ale skoro nikt mnie o opinię czy chcę tu trafić nie pytał, to sobie chociaż ponarzekam czasem, nie? ;)
Za dużo
Ta bezradność i świadomość tego, w jakiej jest się dupie jest najgorsza i najbardziej dobija
Dlatego właśnie wolałbym być głupszym, bo na bynie mądrzejszym też nie daje se szans xD jestem po prostu tego świadom
No i do tego dochodzi jeszcze milion innych czynników, które jeszcze bardziej utwierdzaja mnie w tej świadomości
W dodatku doświadczenia z przeszłości też nie napawają optymizmem, bo one też oddziałują na naszą